Entitats en xarxa - Sant Cugat Entitats - Serveis de les Entitats

 

Cercador

Serveis de les Entitats

Imatge de complement
Rocòdrom Josep Barberà i bloc interior
Vine a escalar a un dels rocòdroms més grans de Catalunya!

El rocòdrom Josep Barberà del CMSC, amb 20 m d'alçada a la cota màxima, és el més alt del país. Ofereix més de 400 m2 escalables i més de 30 itineraris per a tots els nivells, des del 4t grau fins el 7c/8a. El rocòdrom consta d'una zona d'iniciació i entrenament d'uns 12 m d'alçada i uns 8 m d'amplada i d'una zona de competició de 20 m d'alçada i uns 4,5 m d'amplada, amb 4 reunions intermèdies a la cota de 15 m.

Compta amb 15 punts de descens o reunions (de les quals 4 són reunions intermèdies) i totes les vies estan perfectament assegurades amb parabolts.

En la zona de boulder exterior hi trobem una impressionant cova que té una amplada de 5 m, una alçada de 3 m i una longitud de 6 m que ofereix una superfície escalable d'uns 115 m2.

A més, les nostres instal·lacions ofereixen una zona de vestidors amb dutxes i taquilles.

Al costat dels vestidors hi trobem la zona de boulder interior. Aquesta zona ofereix una placa vertical, una de 30º i una de 45º d'inclinació fins 3 m d'alçada que en total formen 45 m2 escalables pensats sobretot per l'entrenament i la iniciació al boulder, perfectament assegurats amb un gran matalàs per esmorteir qualsevol caiguda.
 

Ara també disposem d'un ampli boulder interior perquè hi puguis entrenar

Al costat dels vestidors hi trobem la zona de boulder interior. Aquesta zona ofereix una placa vertical, una de 30º i una de 45º d'inclinació fins 3 m d'alçada que en total formen 45 m2 escalables pensats sobretot per l'entrenament i la iniciació al boulder, perfectament assegurats amb un gran matalàs per esmorteir qualsevol caiguda.

Horaris*:
- De dilluns a divendres, de 10 a 21:45h
- Dissabtes, de 10 a 20:15h

* En horaris d'obertura del rocòdrom que el Club estigui tancat, el bar Munt es farà càrrec de les inscripcions i control d'accessos.

 


Iniciativa promoguda per:
© 2006 Sant Cugat Entitats