Entitats en xarxa - Sant Cugat Entitats - Inici

Sant Cugat Entitats

Entitat destacada

Imatge de complement
Les Entitats del Portal
Associació de Veïns Sant Cugat Centre

Agenda

Assessoria legal
Assegurança de dia o cap de setmana
[Associació de Veïns Barri Monestir, Plaça d'en Coll i Sant Francesc]
Assessoria socio-laboral
Assessoria socio-laboral
pàgina  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >   >>

Notícies

Imatge de complement
[Associació de Veïns Barri Monestir, Plaça d'en Coll i Sant Francesc]
FEDERACIÓ D'ASSOCIACIONS DE GENT GRAN DE CATALUNYA
La Federació d'Associacions de Gent Gran de Catalunya (fatec) és una entitat sense ànim de lucre i reconeguda d'Utilitat Pública, que agrupa les associacions de persones grans del nostre país, ja siguin llars i casals com també associacions especialitzades d'altres tipus, sempre que estiguin integrades per persones grans. La fatec promou activitats i accions a favor de la promoció de les persones grans a la nostra societat.

Volem ser la casa i l'espai comú de l'associacionisme de gent gran i la veu col·lectiva i organitzada de les persones grans en la construcció d'un país just i solidari participant en totes les activitats socials.

El nostre treball es concreta consolidant i desenvolupant l'associacionisme de gent gran (oferint suport, impulsant la creació de les noves realitats associatives allà on no n'hi ha), essent representatius de l'opinió de la gent gran, promovent la Vida Activa de la gent gran cercant millores i solucions a problemes concrets davant dels Poders Públics. L'estructura descentralitzada de funcionament en delegacions territorials i comarcals, cadascuna d'elles amb les seves pròpies Juntes Directives, afavoreix la proximitat a les associacions de tota Catalunya.

Des de la seva creació, l'any 1982, i actualment amb 519 entitats federades o adherides, la fatec té una trajectòria i una presència social que l'ha feta esdevenir l'organització més representativa de la gent gran de Catalunya
 
Enllaç: [FATEC]


Iniciativa promoguda per:
© 2006 Sant Cugat Entitats