Entitats en xarxa - Sant Cugat Entitats - Inici

Sant Cugat Entitats

Entitat destacada

Agenda

Assessoria legal
Assegurança de dia o cap de setmana
[Associació de Veïns Barri Monestir, Plaça d'en Coll i Sant Francesc]
Assessoria socio-laboral
Assessoria socio-laboral
Assessoria socio-laboral
pàgina  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >   >>

Notícies

LOPE
LOCALITZADOR PERSONAL ( " LOPE" )
Dona-li autonomia... dóna't tranquil.litat
El Localitzador Personal es dirigeix, especialment a les persones amb deteriorament cognitiu lleu o moderat i a les seves famílies i cuidadors.

El Localitzador Personal a través de la xarxa de telefonia mòbil i d'un dispositiu de localització que incorpora GPS, permet de manera permanent la localització de la persona i la detecció de situacions potencialment perilloses, en relació amb la posició geogràfica de les persones.

La localització de la persona es por fer mitjançant:

Servei d'atenció telefònica permanent
Creu Roja posa a disposició de les persones cuidadores una línia d'atenció disponible les 24 hores tos els dies de l'any, facilitant la localització de la persona usuària (prèvia validació mitjançant contrasenya)

Servei d'atenció SMS

Enviant un missatge curt de text que inclourà la clau d'accés, el sistema respon amb un altre SMS indicant la localització de la persona usuària.

Servei d'atenció MMS

En aquest cas, a més de les indicacions a manera de text com a l'anterior opció, el sistema respon amb un missatge multimèdia que indica localització de la persona usuària de manera gràfica mitjançant un mapa

Servei d'atenció WEB

Permet conèixer a les persones que disposen de una connexió a Internet, a través d'un codi i una contrasenya, la localització exacta de les persones amb el dispositiu

Per a mes informació tel. 902 22 00 70 o a qualsevol oficina de Creu Roja.

 Iniciativa promoguda per:
© 2006 Sant Cugat Entitats