Entitats en xarxa - Sant Cugat Entitats - Recursos

 

Cercador

Recursos per a les Entitats

Servei Català del Voluntariat
És un espai d'intercanvi d'experiències entre les entitats que realitzen projectes de voluntariat, els ciutadans que desitgen informar-se o participar en les seves activitats, i les institucions públiques com a promotores de l'acció voluntària. El nostre objectiu és ser un punt de referència pel món del voluntariat que afavoreixi la participació ciutadana.


La web és un mecanisme que permet:


La comunicació entre voluntaris, ciutadans, entitats de voluntariat i institucions públiques. Obtenir informació directa sobre on fer de voluntari, apuntar-se a activitats i campanyes concretes, realitzar cursos de formació i rebre notícies sobre el món del voluntariat.

L'accés de les entitats als diversos serveis de suport en la gestió i la formació especialitzada, així com la possibilitat de fer crides de voluntaris per a les activitats que volen realitzar.

Obrir una finestra al món del voluntariat des de casa vostra o des de qualsevol de les institucions col·laboradores : ajuntaments, consells comarcals i universitats.

El Servei Català del Voluntariat es fonamenta en les aportacions de voluntaris i entitats per esdevenir una plataforma d'intercani i comunicació.

Iniciativa promoguda per:
© 2006 Sant Cugat Entitats