Entitats en xarxa - Sant Cugat Entitats - Inici

Sant Cugat Entitats

Entitat destacada

Cada 2on dissabte de mes ens trobarás a la Plaça Octaviá
Les Entitats del Portal
Artesans de Sant Cugat del Vallès

Agenda

Notícies

Servei Català del Voluntariat
És un espai d'intercanvi d'experiències entre les entitats que realitzen projectes de voluntariat, els ciutadans que desitgen informar-se o participar en les seves activitats, i les institucions públiques com a promotores de l'acció voluntària. El nostre objectiu és ser un punt de referència pel món del voluntariat que afavoreixi la participació ciutadana.


La web és un mecanisme que permet:


La comunicació entre voluntaris, ciutadans, entitats de voluntariat i institucions públiques. Obtenir informació directa sobre on fer de voluntari, apuntar-se a activitats i campanyes concretes, realitzar cursos de formació i rebre notícies sobre el món del voluntariat.

L'accés de les entitats als diversos serveis de suport en la gestió i la formació especialitzada, així com la possibilitat de fer crides de voluntaris per a les activitats que volen realitzar.

Obrir una finestra al món del voluntariat des de casa vostra o des de qualsevol de les institucions col·laboradores : ajuntaments, consells comarcals i universitats.

El Servei Català del Voluntariat es fonamenta en les aportacions de voluntaris i entitats per esdevenir una plataforma d'intercani i comunicació.

Iniciativa promoguda per:
© 2006 Sant Cugat Entitats