Entitats en xarxa - Sant Cugat Entitats - Notícies

 

Cercador

(dd/mm/aaaa)

Notícies

Perquè enfront de l'assetjament escolar, tothom compte, especialment els propis joves, Creu Roja Joventut llança en el marc de la commemoració del 2 de maig, Dia Mundial Contra l'Assetjament escolar la seva campanya                     "Desemmascara el ciberbullying" per a conscienciar a la població sobre els riscos que pot causar i els seus efectes en els menors, així com divulgar canals de denúncia i compartir exemples de bones pràctiques en xarxes, des de Creu Roja Joventut creiem important donar respostes àgils per a la detecció, però també és important assenyalar el valor de la prevenció,que requereix de bones pràctiques educatives que intentin evitar els escenaris d'assetjament que comprometen el desenvolupament personal de els nens, nenes i joves, destaca Paula Rivarés, directora de Creu Roja Joventut.

Torna el Sorteig d'Or de Creu Roja. Des del 25 d'abril estan a la venda els nous bitllets

 
El sorteig se celebrarà el 21 de juliol San Cristóbal de la Laguna, Tenerife
 
El Sorteig d'Or de Creu Roja és fonamental per al desenvolupament de tota la seva labor solidària. Sempre és bona idea donar suport a iniciatives que enforteixin la labor solidària de qualsevol organització humanitària, però, enguany, encara que soni a tòpic, és més important i necessari que mai: amb una crisi sanitària, un volcà, una emergència climàtica i un conflicte armat a Europa la inestabilitat social i econòmica i els moments plens d'incertesa fan vulnerables a persones que fins avui mai havien requerit de l'ajuda de Creu Roja.

El nostre proveïdor i col·laborador Autocars Iglesias, juntament amb altres entitats com el centre "El Bon Recer" i la parròquia Mare de Deu de la Medalla Miraculosa, ha organitzat un autocar humanitari cap a Ucraïna. Aquest autocar sortirà de Barcelona ple de material i tornarà amb 50 mares i infants per ser acollits en diferents famílies.
 

Davant la preocupació sobre la guerra i les formes d'ajudar a la població civil que n'està patint les conseqüències, us agraïm les mostres de suport i el vostre esperit d'ajuda cap als més vulnerables d'aquest conflicte.

 

Cicle d'hivern-primavera 2022

Del 14 de febrer al 25 d'abril

EDUCACIÓ: On som? On volem anar? Què cal canviar?

 Avui 7 de març s'ha inaugurat l'exposició de pintures del Grup Tertuliart del CMSC.

L'exposició es podrà visitar fins a finals d'abril a l'espai expositiu del Club.

Horari visites: de dilluns a divendres de 17 a 21h.

Els artistes són:

- Joan Cabré

- Carme Castellsagués

- Susanna Duelo

- M.Carme López-Higueras.

- Margrit Richter

- Victòria Santamaria.

- Maite Vela

 

 

pàgina  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >   >>
Iniciativa promoguda per:
© 2006 Sant Cugat Entitats