Entitats en xarxa - Sant Cugat Entitats - Inici

Sant Cugat Entitats

Entitat destacada

Imatge de complement
Les Entitats del Portal
Club de Ball Esportiu Sant Cugat

Agenda

(dd/mm/aaaa)

Notícies

Us convidem a conèixer el cicles de xerrades musicals divulgatives, "La música des de dins", a càrrec del músic Lluís Cabal. En aquestes xerrades es parlarà d'obres, de compositors, d'història, d'estils, d'anècdotes... en definitiva, de música, que segons Gustav Mahler, " és tot allò que no està escrit a la partitura"...

 
No cal tenir coneixements musicals, n'hi ha prou amb emocionar-se amb la música.
Dilluns quinzenals a les 11:30h
Gener: 20
Febrer: 3 i 17
Març: 2 i 16
Abril: 6
 
Mireu aquest vídeo: https://youtu.be/r4Z9gxI-lUo
Per més informació, escriviu-nos a escolafusio@gmail.com o feu-nos un truc per les tardes al 93 589 28 19.

Aquest mes de gener estem preparant-nos per obrir un nou grup de classes de tango argentí amb el professor Vicenç Arranz.

Serà tots els dimecres de 20.30 a 22h a Fusió. El proper dimecres 29 de gener farem una classe oberta gratuïta, animeu-vos a venir! 

Si us interessa escriviu-nos un correu a escolafusio@gmail.com o bé feu-nos un truc per les tardes al 93 589 28 19.

Fotografies cedides pel Marcel Albet de la sortida a la Talaia del Montmell (861,5m) sostre del Baix Penedès.

Fotogaleria

Després de tancar el trimestre passat amb un espectacle rodó continuem les classes de teatre musical a partir del gener!

Farem vuit sessions, com al trimestre anterior, i mantindrem el mateix preu (295€). Les sessions seran els següents dissabtes de 10 a 14h:

GENER: 18 i 25

FEBRER: 8 i 29

MARÇ: 7 i 21

ABRIL: 25 (doble sessió i funció final)

 

Un dels musicals que aprendrem serà 'El llibre de la selva', entre d'altres. 

 

Ens agradaria poder comptar amb vosaltres, així que, si teniu més de cinc anys, us podeu inscriure enviant-nos un correu a escolafusio@gmail.com o bé trucant-nos per les tardes al 93 589 28 19. No us ho podeu perdre!

Aquest diumenge 19 de gener farem un taller de flamenco per a instruments melòdics (el piano no) a càrrec de la flautista Lina León. Es titula 'El ritmo en el cuerpo' i es durà a terme de 10 a 14.30h a l'escola Fusió. El cost del taller és de 35€.

 
El taller està organitzat de la següent manera: primer es treballaran percussions corporals del flamenc i després improvisació melòdica... Superinteressant i dinàmic!!
 
Us en deixem una mostra perquè us en feu una idea: 
 
Si us hi voleu apuntar, escriviu-nos a escolafusio@gmail.com o bé truqueu per les tardes al 93 589 28 19. Us hi esperem!
Què és? El Servei de Telassistència Domiciliària de la Creu Roja dóna una resposta immediata a les persones usuàries que es trobin en situacions d'emergència, les 24 hores del dia i els 365 dies de l'any, quan es troben a casa. Seguretat, protecció i caliu.
pàgina  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >   >>
Iniciativa promoguda per:
© 2006 Sant Cugat Entitats