Entitats en xarxa - Sant Cugat Entitats - Inici

Sant Cugat Entitats

Entitat destacada

Camp de futbol del Mira-Sol
Les Entitats del Portal
Club de Futbol Unión Mirasol Baco

Agenda

(dd/mm/aaaa)

Notícies

Us publiquem l'enllaç al web de l'institut corresponent aPla d'organització per a l'obertura al setembre (curs 2020-2021), document provisional pendent d'aprovació al Consell Escolar. 

 

Després dels ajustaments pertinents que ha fet el centre amb Iddink ja podeu trobar penjada a la web d'Iddink la llista definitiva de llibres per al curs vinent. Ja s'ha confirmat també que finalment sí es poden utilitzar els llibres de segones llengües estrangeres d'ESO i específiques de 4t d'ESO.
 

El femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat afronta la segona temporada consecutiva a l'OK Lliga, màxima categoria de l'hoquei patins estatal. El tècnic Beto Borregán afronta la tercera campanya a la banqueta i té dues baixes importants, la de la capitana Maria Rosa Tamburini que deixa la pràctica de l'esport i Carolina Herrera que marxa de l'entitat. El club vermell-i-negre ha fet tres incorporacions en una plantilla integrada per 10 jugadores.

Canvis importants i destacats al Patí Hoquei Club Sant Cugat per a la nova temporada 2020-2021. La joventut continua guanyant terreny amb les arribades d'Anna Martín del Cerdanyola, Alba Ambròs del Vilanova i d'Iratxe Candal, 'Cheta', procedent de l'Alameda.

Laia Paredes, Maria Pujadas, Marta Nache, Andrea Massons, Aida Anton, Cristina Elié i Txell Gimeno han renovat amb l'equip vermell-i-negre...

Font: cugat.cat

Foto: Guillem Babistch

pàgina  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >   >>
Iniciativa promoguda per:
© 2006 Sant Cugat Entitats