Entitats en xarxa - Sant Cugat Entitats - Inici

Sant Cugat Entitats

Entitat destacada

Boles al sorral
Les Entitats del Portal
Club Petanca Can Cabassa de Mira-sol

Agenda

(dd/mm/aaaa)

Notícies

El Club Muntanyenc cedeix el local a l'Ajuntament de Sant Cugat el proper 9 de novembre i serà nou col·legi electoral a la zona amb dues meses de la Casa de Cultura.

SIGNATURA D’UN CONVENI ENTRE EL CLUB MUNTANYENC SANT CUGAT I ASDI

 

El passat dia 11 d’octubre, ASDI(Associació pro-disminuïts físics i psíquics de Sant Cugat) i el Club Muntanyenc van signar un conveni de col·laboració per a la promoció d’activitats de normalització de la pràctica esportiva entre les persones amb discapacitat en l’àmbit de la ciutat.

A través d’aquest conveni, ASDI destinarà una part dels beneficis de les seves activitats socials a donar suport econòmic al Grup d’Entrenament d’Atletisme Adaptat amb que compta el Muntanyenc.

Les dues entitats es feliciten per l’entesa i expressen la voluntat de renovar el conveni de amb periodicitat anual, adaptant l’aportació econòmica a les necessitats expressades pel Muntanyenc i a les possibilitats d’ASDI.

 

15/10/2019 - [Penya Blaugrana Sant Cugat del Vallès]

 La Federación celebra su 30ª Trobada de Peñas y el 10º Cumpleaños de la PB l’Alba del Vallès

El Club Muntanyenc Sant Cugat, com a entitat excursionista amb més socis i sòcies federats dona suport al manifest de la FEEC. Podeu consultar-lo aquí

pàgina  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >   >>
Iniciativa promoguda per:
© 2006 Sant Cugat Entitats