Entitats en xarxa - Sant Cugat Entitats - Inici

Sant Cugat Entitats

Entitat destacada

Agenda

(dd/mm/aaaa)

Notícies

El Club Muntanyenc cedeix el local a l'Ajuntament de Sant Cugat el proper 9 de novembre i serà nou col·legi electoral a la zona amb dues meses de la Casa de Cultura.

SIGNATURA D’UN CONVENI ENTRE EL CLUB MUNTANYENC SANT CUGAT I ASDI

 

El passat dia 11 d’octubre, ASDI(Associació pro-disminuïts físics i psíquics de Sant Cugat) i el Club Muntanyenc van signar un conveni de col·laboració per a la promoció d’activitats de normalització de la pràctica esportiva entre les persones amb discapacitat en l’àmbit de la ciutat.

A través d’aquest conveni, ASDI destinarà una part dels beneficis de les seves activitats socials a donar suport econòmic al Grup d’Entrenament d’Atletisme Adaptat amb que compta el Muntanyenc.

Les dues entitats es feliciten per l’entesa i expressen la voluntat de renovar el conveni de amb periodicitat anual, adaptant l’aportació econòmica a les necessitats expressades pel Muntanyenc i a les possibilitats d’ASDI.

 

15/10/2019 - [Penya Blaugrana Sant Cugat del Vallès]

 La Federación celebra su 30ª Trobada de Peñas y el 10º Cumpleaños de la PB l’Alba del Vallès

El Club Muntanyenc Sant Cugat, com a entitat excursionista amb més socis i sòcies federats dona suport al manifest de la FEEC. Podeu consultar-lo aquí

El CMSC (Club Muntanyenc Sant Cugat) vol expressar el seu malestar i desacord amb la sentència dictada per la Sala Segona del Tribunal Suprem, de data  davui, 14 doctubre de 2019. Al marge de valoracions jurídiques que no ens correspon fer, els fets materials que han estat jutjats no tenen, en absolut, la greu consideració que se'ls hi pretén donar, atès, entre altres raons, de les nul·les conseqüències socials i legals que van provocar.

 

El problema social a Catalunya no  rau en aquells fets sinó que ve de molt abans, és polític i ha estat i és, la falta de voluntat i de trobar el necessari consens polític, el que impedeix solucionar-ho.

 

Les persones que han estat jutjades no són mereixedores, en absolut, del greu retret penal de què han estat objecte; el problema a Catalunya no es resoldrà amb sentències exemplaritzants, més pròpies d’altres règims i èpoques, sinó amb diàleg i consens. Demanem la seva llibertat!

 

Estem al costat de totes les persones que estan patint el martiri de la presó i de tot els seus familiars i amics, especialment al nostre estimat conciutadà, Raúl Romeva, la seva dona Diana i els seus fills Elda i Noah.

Raúl et volem a casa aviat!

 

JUNTA DIRECTIVA DEL CMSC, 14 DOCTUBRE DE 2019

pàgina  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >   >>
Iniciativa promoguda per:
© 2006 Sant Cugat Entitats