Entitats en xarxa - Sant Cugat Entitats - Inici

Sant Cugat Entitats

Entitat destacada

Agenda

(dd/mm/aaaa)

Notícies

La Creu Roja contribueix de manera decidida als esforços per a reduir l'impacte social de la pandèmia COVID-19 en l'àmbit nacional amb accions dirigides a la població en general i accions específiques dirigides a col·lectius en situació d'especial vulnerabilitat, com poden ser persones en situació d'aïllament, confinament o circumstàncies excepcionals de confinament.

 

Estimats amics i amigues,

Davant de la situació que s’ha creat a la nostra ciutat i al nostre entorn us volem transmetre la solidaritat de la nostra entitat durant aquestes últimes setmanes de dificultats personals i familiars que esteu patint, dificultats i privacions respecte a la forma habitual de vida personal, laboral, esportiva, cultural i de lleure.

Segurament uns i unes de vosaltres esteu implicades a la primera línia de l’esforç per combatre la pandèmia o per col·laborar a la seguretat i auxilis necessaris.

Confiem que ningú de la vostra família, familiars propers o llunyans, o coneguts estigui afectat pel virus.

Com sabeu, totes les activitats del  club estan sospeses fins que duri l’estat d’ emergència o fins que les autoritats ho determinin. Hi ha esdeveniments que s’han ajornat i altres que s’han suspès fins a definir una nova data.

Durant aquest període les nostres oficines i instal·lacions romandran tancades, però volem mantenir el contacte amb vosaltres, com hem comunicat a la nostra pàgina web, amb l’adreça de correu cmsc@cmsc.cat i telèfon indicat 936745396.

Volem expressar la nostra solidaritat amb tota la gent afectada, tan directa com indirectament, per aquesta situació i desitjar que tan aviat possible torni a viure una vida normal.

I, a tots i totes vosaltres, poder tornar a freqüentar-nos, fer esport, fer sortides, fer trobades, activitats culturals, conferències, cantar, caminar, córrer, saltar, dansar, escalar, sopar junts i tot el que hem deixat de fer durant aquestes i les properes setmanes,

Salut, ànim i fins aviat!

LA JUNTA DIRECTIVA DEL CMSC

 

FLORS D'HIBISCUS AMB PAPER CREPÈ

La junta de l'AMPA prevista per a avui dijous a les 21h, s'anul·la com a precaució pel coronavirus.

Us convoquem, en principi, a la del dijous 16 d'abril a les 21h a la biblioteca de l'intitut.

Joventuts Musicals de sant Cugat us informem:
Que  a partir del 12 de Març de 2020 
l'Ajuntament tanca tots els equipaments municipals i per tant l’Aula Magna de l'escola de música on fem els concerts habitualment.

Totes les activitats queden anul·lades fins a nou avís.

 

pàgina  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >   >>
Iniciativa promoguda per:
© 2006 Sant Cugat Entitats