Entitats en xarxa - Sant Cugat Entitats - Notícies

 

Cercador

(dd/mm/aaaa)

Notícies

El femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat afronta la segona temporada consecutiva a l'OK Lliga, màxima categoria de l'hoquei patins estatal. El tècnic Beto Borregán afronta la tercera campanya a la banqueta i té dues baixes importants, la de la capitana Maria Rosa Tamburini que deixa la pràctica de l'esport i Carolina Herrera que marxa de l'entitat. El club vermell-i-negre ha fet tres incorporacions en una plantilla integrada per 10 jugadores.

Canvis importants i destacats al Patí Hoquei Club Sant Cugat per a la nova temporada 2020-2021. La joventut continua guanyant terreny amb les arribades d'Anna Martín del Cerdanyola, Alba Ambròs del Vilanova i d'Iratxe Candal, 'Cheta', procedent de l'Alameda.

Laia Paredes, Maria Pujadas, Marta Nache, Andrea Massons, Aida Anton, Cristina Elié i Txell Gimeno han renovat amb l'equip vermell-i-negre...

Font: cugat.cat

Foto: Guillem Babistch

L'equip santcugatenc ha renovat a 9 dels 10 jugadors i de moment, no ha anunciat cap incorporació.

L'equip masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat manté el bloc de jugadors de la darrera temporada que li va permetre finalitzar en la 3a posició de l'OK Lliga Plata Sur, a només 4 punts del 2n classificat, el PAS Alcoi. Així doncs, l'equip ha renovat a 9 dels 10 jugadors i només comptarà amb la baixa de Cesc Maideu de cara a la temporada vinent.

D'aquesta manera, els vermell-i-negres han renovat als porters David Toda i Jordi Pons i als jugadors Joan Farnés, Xavi Serrallonga, David Yepes, Pau Gilaber, Pol Claramunt, Carles Doménech i Gerard Peris (els 2 darrers, enguany tindran fitxa del primer equip, després de la darrera temporada fer dinàmica amb els 2 sèniors).

Per a Joan Carles Vadillo, entrenador del PHC Sant Cugat: "El nostre objectiu és el mateix que el d'aquesta darrera temporada, lluitar per aconseguir l'ascens a l'OK Lliga, màxima categoria estatal, i no quedar-nos a les portes com aquesta temporada".

D'altra banda, l'única baixa que ha patit enguany el conjunt vermell-i-negre ha estat la del jugador Cesc Maideu, jugador que disputarà la temporada vinent la Nacional Catalana amb l'SD Espanyol, després de l'ascens dels blau-i-blancs aquesta última temporada: "Aquest any ha tingut dificultats per poder compaginar l'hoquei i el treball, així que ens va explicar que li encaixava millor el projecte de l'SD Espanyol", afegeix Vadillo.

Amb tot, a l'espera que la Real Federació Espanyola de Patinatge confirmi el calendari de la temporada vinent, el conjunt vermell-i-negre ja es troba realitzant 3 entrenaments per setmana "per recuperar sensacions de cara a l'inici de la competició", tal com ha explicat Vadillo...

Font: TOT Sant Cugat

Foto: Ale Gómez

Donat que aquesta etapa "estranya" ens ha fet canviar molt els nostres hàbits i ens ha fet reestructurar moltes coses entenem que se us pot haver passat recollir el material de les taquilles de l'institut.

 
pàgina  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >   >>
Iniciativa promoguda per:
© 2006 Sant Cugat Entitats