Entitats en xarxa - Sant Cugat Entitats - Notícies

 

Cercador

(dd/mm/aaaa)

Notícies

La decisió s'ha pres després de constatar en una reunió telemàtica amb la UFEC i la SGEAF que no hi ha resposta de les autoritats a les demandes del sector esportiu.

La Federació Catalana de Patinatge ha decidit prolongar durant dues setmanes més la suspensió de totes les competicions d'àmbit català. Ahir al vespre, després d'una reunió telemàtica amb la Unió de Federacions Esportives de Catalunya i la Secretaria General de l'Esport i l'Activitat Física, es va saber que encara no hi ha resposta del PROCICAT a les demandes del sector esportiu posteriors al toc de queda.

Per aquest motiu la FCP ha decidit que no hi hagi cap competició ni el proper cap de setmana (31/10 i 1/11) ni el següent (7 i 8/11). La decisió neix de la pròpia FCP i només afecta les competicions esportives catalanes, i no a les estatals ni les internacionals.

 

Podeu llegir el comunicat a continuació:

COMUNICAT OFICIAL DE LA FEDERACIÓ CATALANA DE PATINATGE

Després d?una reunió telemàtica dels presidents de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) i la Secretaria General de l?Esport i l?Activitat Física (SGEAF) amb les federacions esportives catalanes en la que s'ha constatat que no hi ha hagut cap resposta del Comitè Tècnic del PROCICAT a les demandes del sector esportiu respecte a la represa de les competicions catalanes que havien quedat suspeses el passat 16 d'octubre i l'allargament fins les 22.00h del tancament de les instal·lacions esportives del país, la Federació Catalana de Patinatge ha decidit, degut a la incertesa per la difícil situació sanitària que es viu a Catalunya per la pandèmia de la Covid-19, allargar la suspensió de totes les seves competicions durant 15 dies més. És a dir, no hi haurà competicions catalanes ni aquest proper cap de setmana ni el següent.

Font: FCP

 

També ens sumem al rebuig de les mesures preses envers al tancament de les instal·lacions esportives a les 21:00h.

L'esport és necessari i també ha demostrat ser un dels entorns més segurs. Esperem que hi hagi una rectificació i que poguem gaudir plenament de l'esport.

Txell Gimeno, amb un hat trick, estrella del partit

L'equip femení del Patí Hoquei Sant Cugat ha superat amb claredat (1-8) el CP Areces Ecopilas Asturhockey a la cinquena jornada de l'Ok Lliga. Les santcugatenques no han donat opció a les asturianes i sumen la tercera victòria de la temporada. La jugadora més destacada de l'enfrontament, Txell Gimeno, ha anotat un hat trick i es converteix en la màxima golejadora de l'equip.

L'equip de Beto Borregán ha mostrat la seva millor versió contra un rival inofensiu, incapaç de plantar cara en cap moment de l'enfrontament. Les vermell-i-negres ja havien sentenciat el partit al descans (0-5), amb gols d'Andrea Massons, Txell Gimeno, en dues ocasions, Anna Martin i Maria Pujades.

A la represa, tot i que les visitants han aixecat el peu de l'accelerador, la dinàmica no ha varitat i han continuat imposant el seu joc. Tres gols més han pujat al marcador, transformats per Aida Anton dues vegades i Txell Gimeno un altre cop. Les asturianes han marcat el gol de l'honor a les acaballes del partit...

Font: cugat.cat

pàgina  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >   >>
Iniciativa promoguda per:
© 2006 Sant Cugat Entitats