Entitats en xarxa - Sant Cugat Entitats - Notícies

 

Cercador

(dd/mm/aaaa)

Notícies

La crisi socioeconòmica generada per la COVID-19 ha agreujat encara més la situació de les famílies a les quals atén la Creu Roja i s'incrementa el nombre de nous usuaris.

 
Durant la pandèmia, la Creu Roja Joventut va lliurar a més prop de 6.000 joguines a nens i nenes en situació de confinament, com una part més de l'ajuda integral que brinda l'Organització Humanitària a través del seu Pla Creu Roja RESPON enfront de la COVID-19.

Es van habilitar albergs per allotjar persones sense llar a Barcelona, Terrassa, Sabadell, Sitges, Castelldefels, Molins de Rei, Mataró, Sant Celoni, Granollers, l'Hospitalet de Llobregat, Girona, Figueres i Tarragona, amb una capacitat total de més de 200 places. Tots els centres van seguir les mesures adequades per grantir-ne la seguretat davant la pandèmia.

L'equip femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat afronta la jornada 13 del grup B de l'Ok Lliga a la pista del Vila-sana aquest dissabte a les vuit del vespre. Les santcugatenques, cinquenes, juguen davant les lleidatanes, quartes, i que sumen dos punts més, però amb un partit més disputat. Un triomf de les vermell-i-negres seria un pas de gegant de cara a lluitar pel títol.

Partit decisiu per a les vermell-i-negres que tenen tres partits per acabar la primera fase de competició. Els quatre primers d'aquest grup es classifiquen per a la fase II i també disputen la Copa de la Reina, fet inèdit per a les santcugatenques. Del cinquè al vuitè lluiten per la permanència....

Font: cugat.cat

pàgina  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >   >>
Iniciativa promoguda per:
© 2006 Sant Cugat Entitats