Entitats en xarxa - Sant Cugat Entitats - Notícies

 

Cercador

(dd/mm/aaaa)

Notícies

Aquests dies a la FAPAES ens anat anat enviant diverses informacions, que us compartim.

 

 

 

El dimecres 1 d’abril ens va deixar en Josep Rius Verderi, soci numero 1 del Club Muntanyenc, diagnosticat de coronavirus.

Un dels moments més feliços d’en Josep segur que va ser l’any passat en l’acte principal del 75è aniversari del Club, on va ser homenatjat amb una insígnia commemorativa pels seus 75 anys de fidelitat i pertinença al club. Per a ell, el Club va ser tota la seva joventut i el seu entorn d’amics que, molts d’ells, ha mantingut des de llavors. Ja era soci del Club Muntanyenc Barcelonès quan varen crear la Delegació de Sant Cugat de la que en va ser membre actiu i un dels seus impulsors.

En aquests moments tant delicats volem fer arribar el nostre més sincer condol.

El seu record estarà per sempre en molts socis i amics que tenia en aquesta casa.

Fins sempre Josep !

 

 

La Creu Roja contribueix de manera decidida als esforços per a reduir l'impacte social de la pandèmia COVID-19 en l'àmbit nacional amb accions dirigides a la població en general i accions específiques dirigides a col·lectius en situació d'especial vulnerabilitat, com poden ser persones en situació d'aïllament, confinament o circumstàncies excepcionals de confinament.

 

Estimats amics i amigues,

Davant de la situació que s’ha creat a la nostra ciutat i al nostre entorn us volem transmetre la solidaritat de la nostra entitat durant aquestes últimes setmanes de dificultats personals i familiars que esteu patint, dificultats i privacions respecte a la forma habitual de vida personal, laboral, esportiva, cultural i de lleure.

Segurament uns i unes de vosaltres esteu implicades a la primera línia de l’esforç per combatre la pandèmia o per col·laborar a la seguretat i auxilis necessaris.

Confiem que ningú de la vostra família, familiars propers o llunyans, o coneguts estigui afectat pel virus.

Com sabeu, totes les activitats del  club estan sospeses fins que duri l’estat d’ emergència o fins que les autoritats ho determinin. Hi ha esdeveniments que s’han ajornat i altres que s’han suspès fins a definir una nova data.

Durant aquest període les nostres oficines i instal·lacions romandran tancades, però volem mantenir el contacte amb vosaltres, com hem comunicat a la nostra pàgina web, amb l’adreça de correu cmsc@cmsc.cat i telèfon indicat 936745396.

Volem expressar la nostra solidaritat amb tota la gent afectada, tan directa com indirectament, per aquesta situació i desitjar que tan aviat possible torni a viure una vida normal.

I, a tots i totes vosaltres, poder tornar a freqüentar-nos, fer esport, fer sortides, fer trobades, activitats culturals, conferències, cantar, caminar, córrer, saltar, dansar, escalar, sopar junts i tot el que hem deixat de fer durant aquestes i les properes setmanes,

Salut, ànim i fins aviat!

LA JUNTA DIRECTIVA DEL CMSC

 

FLORS D'HIBISCUS AMB PAPER CREPÈ

La junta de l'AMPA prevista per a avui dijous a les 21h, s'anul·la com a precaució pel coronavirus.

Us convoquem, en principi, a la del dijous 16 d'abril a les 21h a la biblioteca de l'intitut.

pàgina  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >   >>
Iniciativa promoguda per:
© 2006 Sant Cugat Entitats