Entitats en xarxa - Sant Cugat Entitats - Inici

Sant Cugat Entitats

Entitat destacada

Agenda

(dd/mm/aaaa)

Notícies

31/05/2020 - [DELTA gent activa]

TAD 87 #PatinetsElectrics -

El femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat ja està preparant la temporada vinent a l'OK Lliga Femenina, màxima categoria estatal, després que la Real Federació Espanyola de Patinatge anunciés que aquesta temporada no hi haurà descensos. És per això, que el club santcugatenc ha incorporat a 3 noves jugadores per suplir les baixes de Rosa Tamburini Carolina Herrera: Alba Ambrós, Anna Martín i Iratxe Candal ... 

Font: TOT Sant Cugat

L'Anna Martín és la tercera incorporació per l'equip d'OK Liga Femení 2020-21 del PHC Sant Cugat.

L'Anna té 18 anys, es va formar en el Cerdanyola CH, va aconseguir guanyar el Campionat d'Europa sub-17 l'any 2019. També va ser Sost-campiona de Catalunya i Espanya en perdre ambdues finals davant el CH Mataró.

La jugadora ripolletenca es defineix com a jugadora que, a l'hora d'atacar, li agrada quedar-se enrere, tancar el mig del camp, te xut llunyà i visió de joc. Ha alternat l'equip de Nacional Catalana i l'OK Liga del Cerdanyola. Ha estat convocada amb la selecció de Barcelona.

Et dessitgem molta sort i benvinduda al Club!

L'excapitana del Patí Hoquei Club Sant Cugat Maria Rosa Tamburini ha ressaltat, en una entrevista a Cugat Mèdia, que mai ha marxat del Patí Hoquei Club Sant Cugat perquè sempre ha estat un club competitiu. Tamburini penja els patins després de 25 anys a l'entitat i ressalta els ascensos amb el club vermell-i-negre com els moments àlgids de la seva carrera esportiva...

Mira el video a CUGAT TV

Font: cugat.cat

 

Irache Candal Iturra "Cheta" és una portera corunyesa, provinent del Alameda de Osuna de Madrid, que s'incorpora per a reforçar l'OK Liga Femení 2020-21 del PHC Sant Cugat.
 
Cheta té 18 anys, és portera, es va iniciar en l'hoquei patins a les files del Liceo de La Corunya, en el 2013 va fitxar pel Rivas Las Lagunas de Madrid, va estar 4 temporades i va aconseguir el Sost-campionat d'Espanya Sub16. Les 3 darreres temporades ha jugat al club Alameda de Osuna de la màxima categoria femenina de Madrid, la 1ª Autonòmica.
 
La jugadora corunyesa va ser convocada en sessions de control de la FMP (Federación Madrileña de Patinaje) en el 2018-19. Cheta te una germana de 20 anys, Olaia, amb la que ha compartit equip i és una apasionada de la fotografia.
 
Et dessitgem molta sort i benvinduda al Club!

Pau Gilabert, David Yepes, Pol Claramunt i Xavi Serrallonga han renovat per l'OK Liga Plata del PHC Sant Cugat i tornaran a lluitar per a assolir l'ascens a OK Liga.

Joan Carles Vadillo tornarà a dirigir al nostre Primer Equip per a 5ª temporada consecutiva, el Pau seguirà com a capità i el David, Pol i Xavi seguiran aportant gols, espectacle i, sobre tot, compromís amb l'equip i el nostre Club.

Gràcies per seguir amb nosaltres i molts èxits.

Força Santcu! 

pàgina  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >   >>
Iniciativa promoguda per:
© 2006 Sant Cugat Entitats