Entitats en xarxa - Sant Cugat Entitats - Inici

Sant Cugat Entitats

Entitat destacada

Imatge de complement
Les Entitats del Portal
Patí Hoquei Club Sant Cugat

Agenda

(dd/mm/aaaa)

Notícies

www.cugat.cat/noticies/cultura/146692 

Enguany tornem a participar a l'espectacle del "Nadal a Casa", aquest dissabte 14 de desembre a dos quarts de cinc, al Claustre i a l'església del monestir.

Provinents de Fusió acturan el cor infantil i també el cor juvenil. A més a més també es comptarà amb la participació del Cor de Gospel Sant Cugat i dels Tallers de teatre Sílvia Servan. Laia Porta farà de solista i en Daniel Vidal serà un dels pianistes. 

Aquest concert està organitzat per Òmnium Cultural i dirigit per en Joan Alós. L'entrada és gratuïta, però al final de l'espectacle es recolliran diners a benefici de Càritas.  

Des de 1992, Creu Roja Joventut realitza la Campanya de Joguines, la qual va néixer amb l'objectiu de cobrir les necessitats de milers de nens i nenes de tot l'Estat, pertanyents a famílies en risc de vulnerabilitat social i econòmica que no podien assumir l'adquisició de joguines per als seus fills i filles.
Comprar un tortell i ser solidari alhora és possible gràcies a la iniciativa d'El Corte Inglés. Aquest any, des del 28 de novembre al 31 de desembre, podràs aconseguir en tots els centres d'El Corte Inglés un tortell molt especial: el tortell solidari.
pàgina  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >   >>
Iniciativa promoguda per:
© 2006 Sant Cugat Entitats