Entitats en xarxa - Sant Cugat Entitats - Inici

Sant Cugat Entitats

Entitat destacada

CKSC
Les Entitats del Portal
Club Karate Sant Cugat

Agenda

(dd/mm/aaaa)

Notícies

L'equip femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat afronta la jornada 13 del grup B de l'Ok Lliga a la pista del Vila-sana aquest dissabte a les vuit del vespre. Les santcugatenques, cinquenes, juguen davant les lleidatanes, quartes, i que sumen dos punts més, però amb un partit més disputat. Un triomf de les vermell-i-negres seria un pas de gegant de cara a lluitar pel títol.

Partit decisiu per a les vermell-i-negres que tenen tres partits per acabar la primera fase de competició. Els quatre primers d'aquest grup es classifiquen per a la fase II i també disputen la Copa de la Reina, fet inèdit per a les santcugatenques. Del cinquè al vuitè lluiten per la permanència....

Font: cugat.cat

Un positiu de Covid-19 a l'Areces ha obligat a suspendre els compromisos del masculí del PHCSC

El masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat es queda sense jugar aquest cap de setmana per culpa de la Covid-19. El conjunt tenia un compromís doble: dissabte visitaven la pista del cuer, el Compañía de María gallec, i diumenge viatjaven a Astúries per enfrontar-se al tercer per la cua, l'Areces. Un positiu en el conjunt asturià, que el cap de setmana passat es va enfrontar al corunyès, obliga l'equip santcugatenc a quedar-se a casa, a l'espera que es reubiquin al calendari els dos matxs.

Font: cugat.cat

El Govern català ha anunciat un quart tancament de les instal·lacions esportives entre el 7 i el 17 de gener, decisió que les federacions i la UFEC consideren arbitrària i injusta.

Ramon Basiana, president de la FCP, ha qualificat com "una incongruència" l'allargament de la prohibició de disputar competicions catalanes en benefici de les espanyoles i ha assegurat que "si les competicions espanyoles es poden fer, les nostres també" ...

Font: FCP

 

01/01/2021 - [DELTA gent activa]

L?objectiu d'aquesta secció de DELTA gent activa, els TAD o TEMES a DEBAT, és el de recopilar notícies i reculls de premsa dels diversos mitjans de comunicació i les xarxes socials, sobre un tema d'actualitat i debat, proposat cada mes pels "Sèniors Plus 50".

Els temes es publicaran, UN COP ESTIGUIN CONTRASTATS I AGRUPATS, SENSE PRENDRE-HI PART COM A ENTITAT, EXACTAMENT TAL COM HAGIN ESTAT PUBLICATS, i citant les fonts contrastades, a fi que es puguin conèixer les DIVERSES FORMES DE VEURE UNA MATEIXA REALITAT.

 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail

 

El 2020, la Creu Roja ha atès unes 5.000 persones grans a la demarcació de Barcelona amb el suport de 1.850 voluntaris. 
 
Amb el lema #GransLovers es vol conscienciar sobre la solitud no volguda entre la gent gran, agreujada en l'actual situació de la COVID-19.
 
L'entitat ha adaptat les diverses activitats amb les persones grans per continuar oferint-los acompanyament i suport de forma segura i contínua.
pàgina  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >   >>
Iniciativa promoguda per:
© 2006 Sant Cugat Entitats