Entitats en xarxa - Sant Cugat Entitats - Notícies

 

Cercador

(dd/mm/aaaa)

Notícies

Compartim 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) per a transformar el món on cada persona ha de posar de la seva part: els governs, el sector privat, la societat civil i les persones com TU. Els ODS persegueixen la igualtat d'oportunitats entre PERSONES, la protecció del PLANETA i la generació de PROSPERITAT en un món en PAZ que treballa en ALIANÇA per a superar els reptes als quals ens enfrontem. Els ODS i l'Agenda 2030 ofereixen una nova narrativa amb la qual dissenyar i construir el món que volem.

Com cada curs l'Ampa organitza la compra-venda de llibres de lectura obligatòria, per tal que les famílies tinguin una menor despesa en la compra i recuperen part de la despesa d'anys anteriors.


El Dia Mundial dels Primers Auxilis, que es va celebrarar el 14 de setembre, es centra aquest any en la importància de l'accés general a aquesta formació perquè totes les persones sàpiguen com respondre davant una situació d'emergència i evitar així la seva exclusió. La Creu Roja i la Mitja Lluna Roja formen anualment a més de 16 milions de persones en Primers Auxilis. A Espanya, més de 22.700 persones van rebre aquesta formació a través de 1.600 cursos impartits per Creu Roja.

 El passat dissabte, Òscar Monje, corredor de muntanya del Club Muntanyenc, va participar en la duríssima Rialp Matxicots Extrem, una prova de 84Km i 6800m de desnivell. En motiu de la desena edició, el recorregut tenia encara més distància i desnivell que altres anys.

La cursa arrencava a les 12h de la nit del divendres i coronava diversos pics del Pallars Sobirà com el Pic de l'Orri, el Montsent de Pallars o el Montorroio. L'Òscar va estar tota la cursa en posicions de podi, alternant-se amb un altre corredor. Finalment va acabar 3er amb un temps de 13h50.
Tot i el dolor de cames evident, reconeixia que el recorregut és espectacular i que és una cursa per repetir!
Enhorabona!

pàgina  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >   >>
Iniciativa promoguda per:
© 2006 Sant Cugat Entitats