Entitats en xarxa - Sant Cugat Entitats - Notícies

 

Cercador

(dd/mm/aaaa)

Notícies

En un dels actes del 50è aniversari del Patí Hoquei Club Sant Cugat, l'entitat organitzarà aquest diumenge, 26 de novembre, a partir de les 11.30 hores, una Patinada Popular, no competitiva, en col·laboració de Paidos. Aquesta és una iniciativa oberta a tothom, petits i grans, en una jornada lúdica. La sortida es donarà a la plaça Ramon Barnils, al davant del Teatre-Auditori de Sant Cugat, i l'arribada serà a la ZEM Rambla del Celler. Les inscripcions ja es poden formalitzar. Hi haurà dos circuits, un de més de 8 km i un altre de més de 4 km.

 

El president del PHC Sant Cugat, Keco Marzá, ha assenyalat que "aquest és l'acte del 50è aniversari que més s'obre a la ciutat. És l'acte més popular".


Font: TOTSantCugat

El Patí Hoquei Club Sant Cugat organitza aquest diumenge una patinada popular dels 50 anys de l'entitat amb sortida a dos quarts de dotze del matí des de l'avinguda del Pla del Vinyet i arribada davant del pavelló de la Rambla del Celler. Els participants poden escollir entre el circuit llarg, de vuit quilòmetres, o el curt, de quatre. Els interessats han d'omplir aquest formulari a Phcsantcugat.com. Paidos col·labora en aquesta activitat.

El Patí Hoquei Club Sant Cugat commemora els 50 anys de l'entitat amb diferents actes. El més popular arriba aquest diumenge amb la patinada que vol implicar la ciutadania. El president del Patí Hoquei Club Sant Cugat, Francesc Marzá, espara una alta participació a l'esdeveniment...

Font: cugat.cat
pàgina  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >   >>
Iniciativa promoguda per:
© 2006 Sant Cugat Entitats