Entitats en xarxa - Sant Cugat Entitats - Notícies

 

Cercador

(dd/mm/aaaa)

Notícies

 UN SHOW PER L'HISTORIA.

TORNEM A ESCRIURE UNA PÀGINA BRILLANT DINS EL MÒN LÚDIC I CULTURAL DE VALLDOREIX

Ens plau comunicar-vos que el Santcu serà el pregoner de la Festa Major de Sant Cugat 2017, que se celebrarà del dimecres 28 de juny al diumenge 2 de juliol.

L'ajuntament de la ciutat ha concedit aquest privilegi al nostre club com a tancament dels actes de celebració del centenari (1916-2016). Però tambe la nostra vessant solidaria, i l'assoliment d'extraordinadires fites esportives han estat elements de pes alhora de nominar al Santcu pregoner de la Festa Major 2017.

El nostre president i màxim representant del club, Llorenç Santasusagna, serà el responsable de llegir el pregó al balcó de l'ajuntament. 

Us informarem més endavant dels horaris i l'agenda de l'acte perqué hi pogueu assistir tots!

Us hi esperem!!! 

 

 El pròxim 10 de juny es jugarà el 34è torneig ciutat de Sant Cugat i 12è memorial Jaume Tubau. Torneig en categoria Cadet.


Gràcies a Kaptiva Sports.

El jugador del Patí Hoquei Club Sant Cugat Pau Gilabert ressalta que l'equip ha quedat 'tocat' després de perdre (5-3) a Alpicat i quedar-se per segon any consecutiu a les portes de l'ascens a l'Ok Lliga. Gilabert ha remarcat que l'equip lluitarà per pujar la temporada vinent i que la continüitat del tècnic, Joan Carles Vadillo, i de la plantilla està pendent d'una reunió amb el club per conèixer quins són els plans de futur de l'entitat.

Algunes de les frases més destacades de l'entrevista: 

'Cadascú va viure el final del partit de manera individual'. 

'El míster ens va abraçar quan va acabar el matx i ens va animar'. 

'No vam superar el sistema defensiu de l'Alpicat, no teníem solucions'.

'Tenia clar que l'Arenys guanyaria a Palafrugell'. 

'M'agradaria que continués el míster i també la resta de companys'.

'La situació de la temporada passada a la pista del Barça B i aquesta a Alpicat no tenen res a veure'. 

'Hem fet una gran temporada, però ens hem quedat amb la mel als llavis'...

Font: cugat.cat

Mor l'àrbitre argentí d'hoquei patins Ariel Necchi, germà de Manu i Roberto Necchi, ex jugadors del PHC Sant Cugat (2003-06).

L'àrbitre argentí d'hoquei patins Ariel Necchi, que va començar a dirigir partits a la Federació Catalana de Patinatge, va morir en un accident de trànsit a San Juan. Era germà de Manu i Roberto Necchi, jugadors del PHC Sant Cugat durant 3 temporades (2003-04, 2004-05 i 2005-06) en etapes juvenil i junior.

Ariel Nechi, de 41 anys i cuiner de professió, va morir dissabte en un hospital de San Juan pocs minuts després de que la seva moto impactés contra una branca que havia caigut d'un arbre al mig del carrer quan es dirigia a treballar. Degut a la fatal notícia, la Federación Sanjuanina de Patín, a la que pertanyia, ha suspès tota l'activitat esportiva del cap de setmana.

L'accidentat era pare de dos nens, Guillermo i Miguel Angel, que van jugar al PHCSC com a porters les temporades 2011-12 i 2012-13. De jove havia estat porter d'hoquei patins, havia fet d'àrbitre a la FCP fa uns quants anys quan va residir a Catalunya i era germà de Manu Necchi, que entre les temporades 2003-06 va jugar al PHC Sant Cugat, del 2008-09 i 2011-12 al CH Vila-seca i de la 2012-13 i 2015-16 al Lleida Llista i ara ho està fent al Coutras de la N1 Elite francesa. Els pares d'Ariel, Roberto i Manu encara viuen a Catalunya, concretament a Rubí. 

Des del PHC Sant Cugat donem el nostre condol a tota la família Necchi.

Font: FCP i PHCSC

http://www.fecapa.cat/noticia.php?id=7200

 

Ariel Necchi, el chef y árbitro que enlutó los corazones de cientos de sanjuaninos

Ariel era chef y árbitro de hockey. Sus amigos lo definieron como 'un tipazo' que supo transmitir siempre una sonrisa. La solidaridad y el compañerismo siempre lo caracterizó. Este sábado murió en un accidente de tránsito cuando iba a trabajar.

Su nombre era Ariel Necchi, tenía 41 años y tenía cientos de proyectos en su cabeza para seguir creciendo de la mano de una de sus pasiones: la cocina. Sin embargo, este sábado, cuando se dirigía a trabajar como lo hacía habitualmente, una rama en el pavimento le cortó sus sueños. Sucedió a las 6.30 de la mañana, en calle Aberastain a 2 kilómetros de Anacleto Gil en Pocito.

La noticia enlutó a cientos de sanjuaninos que lo conocieron y supieron de su profesionalismo en cada cosa que emprendía. Su pasión por la cocina lo supo definir muy bien un colega con el que compartió gratos momentos en el Borja Blázquez, Miguel Omar Álvarez Torres quien escribió en su facebook: "Este caballero es Ariel Guillermo Necchi García un tipo fenomenal una maquina gourmet pero sobre todo una gran persona que te da ganas de compartir un rato en la cocina, el mejor humor de todas las cocinas".

Su pasión por la cocina lo llevó a ser uno de los elegidos para trabajar en la bodega boutique que inauguró hace pocos días, Marale, donde se destacó por su buena mano para las delicias que preparaba como también por su calidez humana, su buena predisposición siempre y ganas de colaborar en todo.

Su gusto por la cocina lo trajo desde España a donde vivió con su esposa e hijos durante la década pasada. Allí residen precisamente sus padres y parte de su familia. 

En España no solo pudo adquirir las primeras herramientas en la cocina sino que supo desarrollar otra pasión: el hockey. Es que Ariel, se fue de Pocito, su departamento natal, siendo arquero del club Aberastain de hockey y en Europa pudo despuntar este hermoso vicio. Precisamente esto, lo llevó a formarse como árbitro y luego una vez de regreso en San Juan, se dedicó a trabajar en esto.

Por eso, este sábado la Federación Sanjuanina de Patín decretó duelo y suspensión de actividades en todas las categorías para el fin de semana en memoria de él.

Quienes lo conocieron hoy lloran y lamentan su partida porque fue un gran hombre, amigo, esposo y padre de tres hermosos niños. "Fue una increíble persona, un amigazo que siempre mantuvo una sonrisa en su rostro y estuvo dispuesto a colaborar", expresaron Ariel, Javier, Franco y Martín sus amigos, quienes lo recuerdan como "un amigo de fierro". Ariel, al que todos le decían "Paco" por su paso por España, además era colaborador en la Acción Católica de San Juan.

Diario La Provincia envía sus condolencias a la familia de su amigo Ariel y pide elevar una oración por su alma y por la fortaleza de su esposa e hijos para atravesar este duro momento. 

Font: Diario La Provincia

http://www.diariolaprovinciasj.com/policiales/2017/5/20/ariel-necchi-chef-arbitro-enluto-corazones-cientos-sanjuaninos-69561.html

 

pàgina  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >   >>
Iniciativa promoguda per:
© 2006 Sant Cugat Entitats