Entitats en xarxa - Sant Cugat Entitats - Notícies

 

Cercador

(dd/mm/aaaa)

Notícies

15/10/2019 - [Penya Blaugrana Sant Cugat del Vallès]

 La Federación celebra su 30ª Trobada de Peñas y el 10º Cumpleaños de la PB l’Alba del Vallès

El Club Muntanyenc Sant Cugat, com a entitat excursionista amb més socis i sòcies federats dona suport al manifest de la FEEC. Podeu consultar-lo aquí

El CMSC (Club Muntanyenc Sant Cugat) vol expressar el seu malestar i desacord amb la sentència dictada per la Sala Segona del Tribunal Suprem, de data  davui, 14 doctubre de 2019. Al marge de valoracions jurídiques que no ens correspon fer, els fets materials que han estat jutjats no tenen, en absolut, la greu consideració que se'ls hi pretén donar, atès, entre altres raons, de les nul·les conseqüències socials i legals que van provocar.

 

El problema social a Catalunya no  rau en aquells fets sinó que ve de molt abans, és polític i ha estat i és, la falta de voluntat i de trobar el necessari consens polític, el que impedeix solucionar-ho.

 

Les persones que han estat jutjades no són mereixedores, en absolut, del greu retret penal de què han estat objecte; el problema a Catalunya no es resoldrà amb sentències exemplaritzants, més pròpies d’altres règims i èpoques, sinó amb diàleg i consens. Demanem la seva llibertat!

 

Estem al costat de totes les persones que estan patint el martiri de la presó i de tot els seus familiars i amics, especialment al nostre estimat conciutadà, Raúl Romeva, la seva dona Diana i els seus fills Elda i Noah.

Raúl et volem a casa aviat!

 

JUNTA DIRECTIVA DEL CMSC, 14 DOCTUBRE DE 2019

Per compliment de l’article 2. del Reglament de Regim Intern del 27/04/2017 que regula l’estructura de les seccions, al paràgraf 2.7, la Junta Directiva convoca la renovació del Cap de la Coordinadora de la  Secció de Muntanya que quedarà vacant el 31/10/2019.

El paràgraf 2.7.7., Presentació de candidatures,  indica que  s’ha d’obrir un termini de 30 dies per la presentació de les candidatures i que haurà d’incloure:

1)      El nom del soci o sòcia candidat/a

2)      Els seu DNI

3)      La seva signatura

4)      Data i lloc de presentació

 

En el cas de presentar-se una candidatura única es proclamarà sense necessitat de dur a terme votacions. En el cas de presentar-se diverses candidatures es procedirà a les votacions que es duran a terme el dia determinat per la Junta Directiva del CMSC. Haurà de transcórrer un mínim de 15 i un màxim de 30 dies entre la data de la convocatòria i el dia de les votacions. 

pàgina  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >   >>
Iniciativa promoguda per:
© 2006 Sant Cugat Entitats