Entitats en xarxa - Sant Cugat Entitats - Notícies

 

Cercador

(dd/mm/aaaa)

Notícies

Es van habilitar albergs per allotjar persones sense llar a Barcelona, Terrassa, Sabadell, Sitges, Castelldefels, Molins de Rei, Mataró, Sant Celoni, Granollers, l'Hospitalet de Llobregat, Girona, Figueres i Tarragona, amb una capacitat total de més de 200 places. Tots els centres van seguir les mesures adequades per grantir-ne la seguretat davant la pandèmia.

L'equip femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat afronta la jornada 13 del grup B de l'Ok Lliga a la pista del Vila-sana aquest dissabte a les vuit del vespre. Les santcugatenques, cinquenes, juguen davant les lleidatanes, quartes, i que sumen dos punts més, però amb un partit més disputat. Un triomf de les vermell-i-negres seria un pas de gegant de cara a lluitar pel títol.

Partit decisiu per a les vermell-i-negres que tenen tres partits per acabar la primera fase de competició. Els quatre primers d'aquest grup es classifiquen per a la fase II i també disputen la Copa de la Reina, fet inèdit per a les santcugatenques. Del cinquè al vuitè lluiten per la permanència....

Font: cugat.cat

Un positiu de Covid-19 a l'Areces ha obligat a suspendre els compromisos del masculí del PHCSC

El masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat es queda sense jugar aquest cap de setmana per culpa de la Covid-19. El conjunt tenia un compromís doble: dissabte visitaven la pista del cuer, el Compañía de María gallec, i diumenge viatjaven a Astúries per enfrontar-se al tercer per la cua, l'Areces. Un positiu en el conjunt asturià, que el cap de setmana passat es va enfrontar al corunyès, obliga l'equip santcugatenc a quedar-se a casa, a l'espera que es reubiquin al calendari els dos matxs.

Font: cugat.cat

El Govern català ha anunciat un quart tancament de les instal·lacions esportives entre el 7 i el 17 de gener, decisió que les federacions i la UFEC consideren arbitrària i injusta.

Ramon Basiana, president de la FCP, ha qualificat com "una incongruència" l'allargament de la prohibició de disputar competicions catalanes en benefici de les espanyoles i ha assegurat que "si les competicions espanyoles es poden fer, les nostres també" ...

Font: FCP

 

pàgina  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >   >>
Iniciativa promoguda per:
© 2006 Sant Cugat Entitats