Entitats en xarxa - Sant Cugat Entitats - Notícies

 

Cercador

(dd/mm/aaaa)

Notícies

Per fer front a la pujada de preus que acostuma a venir al gener, l'Organització recomana optimitzar el consum energètic per a estalviar en la factura de la llum i promoure la cura mediambiental.

El foment d'hàbits de vida saludable a través d'una "Alimentació conscient" també repercuteix en un estalvi directe en el tiquet de la compra setmanal.

Amb el lema 'Els seus drets en joc', la campanya ha recollit i distribuït 68.393 joguines noves, no bèl·lics, no sexistes, sostenibles i cooperatius per a desenvolupar habilitats socials.
22.125 nenes i nens de famílies que es troben en situació de risc de vulnerabilitat.

Garantir el dret al joc com a eina de socialització és l'aposta de l'organització humanitària per combatre l'aïllament social i la solitud no estimada de la infància que es troba en risc de vulnerabilitat social.

 

12a edició

Curs de formació bàsica, gratuït i acreditat per la Generalitat de Catalunya, dirigit a cuidadors/es no professionals de persones en situació de dependència, creada per una malaltia neurològica. Consta d'un total de 13 sessions que s'impartiran del 2 de febrer al 30 de juny de 2022, a la Casa de Cultura (els dimecres, de 18 a 20 h).docs.google.com/forms/d/1Hfyh9a8JtEWTYlBp3aQkAzWOPZjACsyVoXMZ4DMiva8/edit

pàgina  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >   >>
Iniciativa promoguda per:
© 2006 Sant Cugat Entitats