Entitats en xarxa - Sant Cugat Entitats - Notícies

 

Cercador

(dd/mm/aaaa)

Notícies

Voluntaris WRG 2019
10/07/2019
El Patí Hoquei, peça clau en l'organització dels World Roller Games

 

El Patí Hoquei Club Sant Cugat col·labora amb una desena de voluntaris a l'organització dels World Roller Games que es disputen fins dissabte al PAV-2 de la Rambla del Celler.

Els capitans del primer equip masculí, Pau Gilabert, i del femení, Maria Rosa Tamburini, són algunes de les peces claus en l'organització.15 seleccions són les que participen en aquesta competició tant masculina com femenina.

Un cop s'inicia el partit, l'equip de voluntaris ha de fer diferents tasques. L'aigua sempre recarregada a la nevera, comprovar que les xarxes estan perfectament tensades i que el parquet està sec són algunes de les funcions bàsiques. El control de taula també és una tasca important per al bon desenvolupament del campionat. El capità del primer equip, Pau Gilabert, i la capitana del femení, Maria Rosa Tamburini, juntament amb Miki Soler són el nucli dur organitzatiu, entre els jugadors i membres de la Junta que conformen l'equip devoluntaris. Tamburini ressalta la bona harmonia existent entre els voluntaris i el comitè organitzador i defineix aquesta experiència com a 'única'. 

Font: Cugat.catIniciativa promoguda per:
© 2006 Sant Cugat Entitats