Entitats en xarxa - Sant Cugat Entitats - Notícies

 

Cercador

(dd/mm/aaaa)

Notícies

Imatge de complement
14/10/2020
La Generalitat decreta la suspensió de totes les competicions esportives catalanes durant 15 dies

 

La mesura, que no afecta a les competicions estatals i internacionals, entrarà en vigor aquest proper cap de setmana una vegada s'hagi publicat al DOGC.

Les disciplines més afectades seran les d'hoquei patins, en la que s'hauran d'ajornar prop de 1.000 partits (460 aquest cap de setmana i 530 el següent) i el patinatge artístic, amb una quinzena de competicions de categories i iniciació.

Totes les competicions esportives d'àmbit català s'aturaran durant 15 dies a partir d'aquest proper cap de setmana com una de les mesures encaminades a fer restriccions en la mobilitat entre poblacions i regions sanitàries i poder contenir el cada vegada més elevat risc de rebrots de la pandèmia de la Covid-19, segons ha anunciat aquest dimecres en roda de premsa el Govern de la Generalitat de Catalunya després de la reunió del PROCICAT, l'òrgan tècnic d'emergències que formen els Departaments de Salut i Interior.

A instàncies del PROCICAT, s'ha decretat l'ajornament de totes les competicions esportives previstes a Catalunya durant els propers 15 dies, a excepció de les d'àmbit estatal, internacional i professional. L'ajornament no afectarà als entrenaments, ja que les instal·lacions esportives es mantindran obertes.

Aquestes mesures, així com totes les que el Govern ha pres en altres àmbits, entraran en vigor quan aquest dijous 15 es publiquin al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC).

Davant d'aquesta situació, la Federació Catalana de Patinatge, per mitjà dels seus Comitès Tècnics de cada disciplina, seguirà les instruccions del Govern suspenent i ajornant totes les competicions d'àmbit català i territorial que hi hagi previstes durant els propers 15 dies, així com també les tecnificacions, per tal de poder tornar a la normalitat el més aviat possible. 

Les disciplines més afectades de les 11 de la Federació Catalana de Patinatge seran les d'hoquei patins, de la que s'hauran d'ajornar gairebé 1.000 partits de dues jornades (460 aquest cap de setmana i 530 el següent) i el patinatge artístic, amb una quinzena de competicions de categories i iniciació, entre elles l'Open Catalunya Solo Dance, Inline i Parelles Dansa a Torredembarra aquest cap de setmana i l'Open Catalunya Promoció de Xous a Cambrils el següent.

També s'hauran d'ajornar els 31 partits programats d'hoquei línia en els dos caps de setmana afectats, així com el Campionat FCP d'Skateboarding previst el proper dia 25 d'octubre a Palau-solità i Plegamans.

Malgrat que està demostrat que l'esport no genera la transmissió de la Covid-19 i que practicar-lo és segur si es compleixen els protocols establerts per les autoritats sanitàries i esportives del país, la suspensió de les competicions durant dos caps de setmana consecutius és un acte de solidaritat que la FCP assumeix pel bé general de tots. 

Font: FCP

 Iniciativa promoguda per:
© 2006 Sant Cugat Entitats