Entitats en xarxa - Sant Cugat Entitats - Notícies

 

Cercador

(dd/mm/aaaa)

Notícies

Imatge de complement
31/12/2017
Carolina Herrera protagonista de la festa solidària Nadal Sobre Rodes

La festa solidària Nadal sobre Rodes amb motiu del 10è aniversari de Hockeymania a benefici de la Fundació Amics Joan Petit Nens amb Càncer ha inclòs un torneig d'escoletes i els partits de les seleccions catalanes masculina i femenina contra dues seleccions mundials.

La selecció masculina no ha pogut amb la selecció mundial (2-4) i la selecció femenina ha pogut capgirar el resultat advers per a acabar guanyant per 4-3 al combinat mundial femení on ha participat la jugadora del Patí Hoquei Carolina Herrera.

El públic que ha assistit al Pavelló Municipal Castell d'en Planes de Vic ha gaudit d’un gran espectacle i ha pogut contribuir a la lluita contra el càncer infantil, ja que tota la recaptació anava destinada a la Fundació Joan Petit Nens amb Càncer, finalment la recaptació ha estat de 8.000€.

El duel femení, que ha comptat amb la participació de la jugadora argentina del PHC Sant Cugat Carolina Herrera, estat molt emocionant i ple d’alternatives. Berta Busquets ha enviat una pilota al pal només començar però ha estat l’alemanya Maren Wichardt qui ha establert el 0-1. Carolina Herrera ha provocat una falta directa que ella mateixa s’ha encarregat de llençar sense sort. L’empat ha arribat a 4 minuts per al descans, amb un penal transformat per Yolanda Font.

A la segona part, l’asturiana Tasha Lee  ha tornar a avançar a la selecció mundial 1-2, però dos gols consecutius de la jugadora del Cerdanyola Gemma Solé han fet justícia a la superioritat catalana. Laia Salicrú també ha estat decisiva per a la victòria tot aturant un penal, que ha permès que el 4-2 de Pati Miret, de falta directa, fos gairebé definitiu. Tanmateix, l’emoció ha durat fins al final, després d’una nova diana de Lee, que ha deixat el definitiu 4-3.

La jugadora del PHC Sant Cugat Carolina Herrera ha jugat molts minuts, ha tingut bones oportunitats per a marcar i ha demostrat que és una jugadora de nivell mundial.

Selecció Catalana Femenina: Gemma Solé (Cerdanyola), Vane Garcia (Cerdanyola), Laura Puigdueta (Palau), Berta Busquets (Palau), Yolanda Font (Sferic), Cate Ortega (Vilanova), Pati Miret (Vilanova), Nara López (Voltregà), Laia Castro (Girona) i Laia Salicrú (Reus).

Selecció Mundial Femenina: Ester Tosar (Manlleu), Laura Vicente (Palau), Tasha Lee (Voltregà), Carolina Herrera (PHC Sant Cugat), Marta González Piquero (Gijón), Sara Lolo (Gijón), Pancha  Puertas (Bigues i Riells), Cata Flores (Vilanova), Laura La Rocca (Iserlohn) i Maren Wichdart (Iserlohn).Iniciativa promoguda per:
© 2006 Sant Cugat Entitats