Entitats en xarxa - Sant Cugat Entitats - Inici

Sant Cugat Entitats

Entitat destacada

IMATGE DEL CLUB
Les Entitats del Portal
Club Futbol Sala Sant Cugat

Agenda

(dd/mm/aaaa)

Notícies

11/09/2017
JUVENIL A I JUVENIL FEMENÍ A LLIGA CATALANA

 Els juvenils masculí i femení de l'Handbol Sant Cugat s'han classificat aquest cap de setmana per a la Lliga Catalana, la millor competició de l'handbol formatiu. Un any més, el club vermell-i-negre jugarà contra els millors planters de Catalunya, amb conjunts de prestigi com el Barçael GranollersLa Roca o el Sant Martí Adrianenc.

 

A la fase d'ascens, completada aquest diumenge, el masculí dirigit per Armand Rubiño ha quedat primer de grup superant amb claredat el Palautordera, el Gavà i La Salle Montcada. De la seva banda, el femení entrenat per Andreu Vives ha passat com un dels millors segons classificats en un grup amb el Sant Boi, el Martorell i el Molins de Rei.

Això demostra un cop més la bona salut del planter de l'Handbol Sant Cugat, que l'any passat va assolir un títol històric a la Copa Catalana juvenil masculina. L'entrenador d'aquest juvenil, Armand Rubiño, diu que serà un any 'important' per a 'jugadors de futur pel club' i està molt satisfet amb la feina feta fins ara.


Publicat per cugat.cat 10/09/2017
http://www.cugat.cat/esports/handbol/130452/els-juvenils-masculi-i-femeni-de-l_handbol-sant_cugat-jugaran-a-la-maxima-categoria-la-lliga-catalana

 Iniciativa promoguda per:
© 2006 Sant Cugat Entitats