Entitats en xarxa - Sant Cugat Entitats - Notícies

 

Cercador

(dd/mm/aaaa)

Notícies

llibres
13/07/2020
Llista llibres DEFINITIVA 2020/2021

Després dels ajustaments pertinents que ha fet el centre amb Iddink ja podeu trobar penjada a la web d'Iddink la llista definitiva de llibres per al curs vinent. Ja s'ha confirmat també que finalment sí es poden utilitzar els llibres de segones llengües estrangeres d'ESO i específiques de 4t d'ESO.
 

 Si us plau, reviseu en aquesta llista els llibres que es faran servir durant el proper curs ja que hi pot haver algun altre canvi. Els llibres o llicències que s'han de comprar són els que apareixen a la llista, i que es corresponguin a les matèries optatives de l'alumne.
 
Si no teniu intenció de fer la comanda amb Iddink podeu fer la consulta igualment fent el "Simulacre de comanda". Així accedireu a la llista del vostre curs i podreu saber quins són els llibres que necessiteu. Podeu prendre nota o imprimir la llista, i comprar-los a un altre lloc si ho necessiteu.

Recordeu que si feu la comanda abans del 15 de juliol no hi ha despeses d'enviament; si la feu més tard teniu 2'5? de despeses d'enviament.

Com fer una comanda o consultar llista de llibres:

1. Anar a la web https://spain.iddink.cat/ca/centres/. Tingueu a mà el número del centre: 053JF3
2. Clicar a "Fer una comanda" (a dalt a la dreta)
3. Per fer comanda haureu d'introduir el nom d'usuari i la contrasenya. Per fer un simulacre aneu més avall i cliqueu a "Simulació d'una comanda"
4. ATENCIÓ I: encara que a l'inici us posi com a comunes totes les llengües, o bé llibres que potser ja teniu, a la següent pantalla podeu eliminar qualsevol llibre  o material que no necessiteu.

Per qualsevol consulta contacteu amb Iddink que és qui, juntament amb el centre, gestiona els llibres per al curs que ve.

Enllaç: [Web Iddink]


Iniciativa promoguda per:
© 2006 Sant Cugat Entitats