Entitats en xarxa - Sant Cugat Entitats - Inici

Sant Cugat Entitats

Entitat destacada

Imatge de complement
Les Entitats del Portal
Club Voleibol Sant Cugat

Agenda

(dd/mm/aaaa)

Notícies

Imatge de complement
[Penya Blaugrana Sant Cugat del Vallès]
16/06/2019
9a FESTA DE LA INFANCIA

L'PENYA BLAUGRANA SANT CUGAT AMB LA COL·LABORACIÓ DE L'AJUNTAMENT, TEAM PHATNERS I DIVERSES ENTITATS HAN ORGANIZAT LA NOVENA FESTA DE LA INFÀNCIA.

La 9a edició de la Festa de la Infància a càrrec de la Penya Blaugrana Sant Cugat assoleix una xifra d'assistents històrica amb prop de 700 infants a la ZEM de Can Magí. Un sol de justícia ha acompanyat a les famílies en una jornada d'esport, valors i escuma. Escoles i entitats col·laboradores van de bracet en una festa consolidada que referma la rellevància del teixit esportiu a la ciutat.

 

Activitats esportives per a tots els gustos, tallers en formació de valors i un bany d'escuma com a colofó. La 9a edició de la Festa de la Infància ha donat el tret de sortida a les 10 del matí amb una proposta d'activitats ben diferents per a infants d'entre 3 i 12 anys.

Escacs, golf, futbol i més futbol. L'oferta esportiva ha dinamitzat la jornada amb el gaudi dels més menuts i l'empenta de les famílies que no s'han volgut perdre cap detall d'una Festa de la Infància històrica.

La 9a edició marca un rècord històric per la iniciativa amb gaire bé 700 infants santcugatencs, xifra insòlita fins aleshores. Tot plegat un creixement que prova la solidesa de l'activitat organitzada per la Penya Blaugrana de Sant Cugat, plenament consolidada a la ciutat. Iniciativa promoguda per:
© 2006 Sant Cugat Entitats