Entitats en xarxa - Sant Cugat Entitats - Inici

Sant Cugat Entitats

Entitat destacada

Façana Seu CMSC
Les Entitats del Portal
Club Muntanyenc Sant Cugat

Agenda

(dd/mm/aaaa)

Notícies

SENTÈNCIA
14/10/2019
MANIFEST DEL CMSC DAVANT LA RESOLUCIÓ DE LA SENTÈNCIA

 

El CMSC (Club Muntanyenc Sant Cugat) vol expressar el seu malestar i desacord amb la sentència dictada per la Sala Segona del Tribunal Suprem, de data  davui, 14 doctubre de 2019. Al marge de valoracions jurídiques que no ens correspon fer, els fets materials que han estat jutjats no tenen, en absolut, la greu consideració que se'ls hi pretén donar, atès, entre altres raons, de les nul·les conseqüències socials i legals que van provocar.

 

El problema social a Catalunya no  rau en aquells fets sinó que ve de molt abans, és polític i ha estat i és, la falta de voluntat i de trobar el necessari consens polític, el que impedeix solucionar-ho.

 

Les persones que han estat jutjades no són mereixedores, en absolut, del greu retret penal de què han estat objecte; el problema a Catalunya no es resoldrà amb sentències exemplaritzants, més pròpies d’altres règims i èpoques, sinó amb diàleg i consens. Demanem la seva llibertat!

 

Estem al costat de totes les persones que estan patint el martiri de la presó i de tot els seus familiars i amics, especialment al nostre estimat conciutadà, Raúl Romeva, la seva dona Diana i els seus fills Elda i Noah.

Raül et volem a casa aviat!

 

JUNTA DIRECTIVA DEL CMSC, 14 DOCTUBRE DE 2019Iniciativa promoguda per:
© 2006 Sant Cugat Entitats