Entitats en xarxa - Sant Cugat Entitats - Notícies

 

Cercador

(dd/mm/aaaa)

Notícies

Imatge de complement
06/07/2020
El PHC Sant Cugat aposta pels jugadors de la darrera temporada

L'equip santcugatenc ha renovat a 9 dels 10 jugadors i de moment, no ha anunciat cap incorporació.

L'equip masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat manté el bloc de jugadors de la darrera temporada que li va permetre finalitzar en la 3a posició de l'OK Lliga Plata Sur, a només 4 punts del 2n classificat, el PAS Alcoi. Així doncs, l'equip ha renovat a 9 dels 10 jugadors i només comptarà amb la baixa de Cesc Maideu de cara a la temporada vinent.

D'aquesta manera, els vermell-i-negres han renovat als porters David Toda i Jordi Pons i als jugadors Joan Farnés, Xavi Serrallonga, David Yepes, Pau Gilaber, Pol Claramunt, Carles Doménech i Gerard Peris (els 2 darrers, enguany tindran fitxa del primer equip, després de la darrera temporada fer dinàmica amb els 2 sèniors).

Per a Joan Carles Vadillo, entrenador del PHC Sant Cugat: "El nostre objectiu és el mateix que el d'aquesta darrera temporada, lluitar per aconseguir l'ascens a l'OK Lliga, màxima categoria estatal, i no quedar-nos a les portes com aquesta temporada".

D'altra banda, l'única baixa que ha patit enguany el conjunt vermell-i-negre ha estat la del jugador Cesc Maideu, jugador que disputarà la temporada vinent la Nacional Catalana amb l'SD Espanyol, després de l'ascens dels blau-i-blancs aquesta última temporada: "Aquest any ha tingut dificultats per poder compaginar l'hoquei i el treball, així que ens va explicar que li encaixava millor el projecte de l'SD Espanyol", afegeix Vadillo.

Amb tot, a l'espera que la Real Federació Espanyola de Patinatge confirmi el calendari de la temporada vinent, el conjunt vermell-i-negre ja es troba realitzant 3 entrenaments per setmana "per recuperar sensacions de cara a l'inici de la competició", tal com ha explicat Vadillo...

Font: TOT Sant Cugat

Foto: Ale Gómez

 Iniciativa promoguda per:
© 2006 Sant Cugat Entitats