Entitats en xarxa - Sant Cugat Entitats - Notícies

 

Cercador

(dd/mm/aaaa)

Notícies

Imatge de complement
19/04/2017
Inscripcions obertes a la XI de la Marxa Cap del Rec - Memorial Narcís Castanyer

 

 El proper 10 de juny de 2017 es celebrarà la onzena edició de la Marxa de Cap del Rec – Memorial Narcís Castanyer,  que forma part del Circuit Català de Caminades de Resistència (CCCR), ja està escalfant motors per aconseguir novament que el dia 10 de juny sigui una jornada esportiva alegre i engrescadora al voltant dels extraordinaris paratges de la Cerdanya i Andorra.

Ahir 18 d’abril es van obrir les inscripcions a aquesta nova edició de la cursa per als Federats de la FEEC amb un cost de 32€ i a partir del dilluns 24 d’abril per als no federats amb un cost de 42€ per als no federats. Enguany l’edició limita la participació a 550 participants, fita la qual es pretén arribar seguint el creixement de participants de les últimes edicions.

Podeu inscriure-us aquí

La marxa de Cap del Rec – Memorial Narcís Castanyer és una marxa de 51km amb un fort desnivell acumulat, amb un total de 5.200m, passant per una altura màxima de 2.572m i una mínima de 1.214m, que inicia al refugi antigament gestionat pel CMSC de Cap del Rec (1960m). Aquesta marxa forma part de la Circuit Català de Caminades de Resistència que organitza la FEEC. Sabem que la Marxa de Cap de Rec, encara que dura, és atractiva i engrescadora per la diversitat i bellesa del paisatge i per un recorregut variat. Desitgem que la meteorologia ens acompanyi i ens faci gaudir de la marxa.

La Marxa de Cap del Rec ret tribut a Narcís Castanyer, el que fou president del CMSC del 1996 al 2006, que va traspassar l’any 2014 víctima d’un càncer.Iniciativa promoguda per:
© 2006 Sant Cugat Entitats