Entitats en xarxa - Sant Cugat Entitats - Inici

Sant Cugat Entitats

Entitat destacada

Camp de futbol del Mira-Sol
Les Entitats del Portal
Club de Futbol Unión Mirasol Baco

Agenda

(dd/mm/aaaa)

Notícies

Imatge de complement
18/01/2022
Ens ha deixat Jesús González a causa de la COVID19

 

Avui tenim una trista notícia a donar-vos: Jesús González, soci del Club Muntanyenc, amic i sobretot gran persona, ens va deixar ahir a causa de la Covid-19. Va ser una persona molt activa i implicada tant en el nostre club com en altres entitats de Sant Cugat. Va ser organitzador de les sortides de Poc a Poc a la Llar d'avis de la Parròquia i un dels promotors de les Passejades per Collserola. Sempre el recordarem amb molta estima i donem el nostre condol i escalf a la seva família. Descansi en pau.

Avui a partir de les 16:00 estarà el Jesús Gonzàlez en el tanatori de Sant Cugat. Es permeten visites fins a un màxim de 10 persones dins la sala de vetlla.

La cerimònia serà demà a les 11:00 del matí . En la sala només poden estar un màxim de 70 persones.

Alguns dels seus companys li volen dedicar unes paraules:

"Va ser una persona històrica per al nostre Club Muntanyenc, ja que va ser durant anys el coordinador dels Passeigs per Collserola, una de les activitats més populars del Club, que ell estimava molt. S'hi sentia com peix a l'aigua, ja que anava a totes les sortides i hi coneixia les desenes de persones assídues. Havia portat tan bé els Passeigs que sempre procurava anar més enllà de les caminades i va inventar caminades amb disfresses per Carnestoltes, o sopars collserolaires, va animar al director de la nostra coral a compondre un Himne a Collserola, algunes vegades interpretat per la mateixa coral; també havia creat els diplomes de Collserolaires d'Honor, sempre molt agraït als guies, ànimes de les caminades. En definitiva, s'havia entregat en cos i ànima als Passeigs i sempre en comentava aspectes per tenir-los en compte per millorar-los encara més. Ara, ajuntem aquest dol amb el que vam viure per la mort del també estimat Joan Valls, ja que tots dos anaven perfectament conjuminats per vetllar per la bona marxa i organització de l'activitat. En pau descansin tots dos, juntament amb l'estimada Montserrat Cañís, guia i companya de moltes iniciatives del Club, que també ens ha deixat fa poc.

El Jesús va ser una persona extraordinària perquè tenia el cor obert a tot el que fos generositat, essent partícip de la fundació d'una altra activitat compartida amb el Rotary, el grup A Poc a Poc, una iniciativa per portar per Collserola persones amb impediments, juntament amb altres companys del Club Muntanyenc. Més enllà d'aquests tipus d'activitat tenia uns amplíssims coneixements d'humanitats (història, filosofia, literatura), sobre els quals s'hi podia tenir converses molt profitoses i aprofundides; però sobretot era un enginyer químic, entregat del tot als estudis del protagonisme de la química a l'univers que coneixem (sobre el qual havia fet conferències), fins als humans. Aquests coneixements l'havien portat a estar permanentment lligat a associacions científiques. Relacionat des de jove amb l'àmbit industrial havia muntat fàbriques de química amb una humanitat extraordinària, ja que les mesures i els mètodes que aplicava a les instal·lacions anaven molt més enllà d'una mera relació industrial. N'havia muntat per Europa i Amèrica.

En Jesús Gonzàlez, sempre tocat per una classe i distinció singulars, amable i afable amb tothom, sempre escoltant i participant, el trobarem molt a faltar, amb les seves converses,  observacions, crítiques, una persona com poques, que vam tenir la fortuna que hagués anat a  raure i viure al nostre Club, amb tots nosaltres. En pau descansi "

De: Josep M. Aymà

"Aquesta vegada la Covid-10 s'emporta una persona molt apreciada, estimada i excepcional.  

Coordinador durant molts anys de Passejades per Collserola, del Grup Poc a Poc i seguiment de les activitats culturals del club sempre aportava idees i propostes, no faltava al Sopar del Soci, a no ser que estigués de viatge.

En les seves converses t'adonaves de la seva bonhomia, somriure, seguretat i tranquil·litat al parlar, del gran coneixement de tot tipus, cultural, històric, geografia del país i del mon. Sempre obert a escoltar i a donar la seva opinió.

Persona inquieta i activa, va ser president del Club Rotary, la qual cosa li va permetre conèixer i ajudar a algunes entitats de la ciutat. Col·laborador de la gent gran i la Llar d'Avis.

Una d'aquelles persones, gran persona que no vols ni pots acceptar la seva sobtada mort.

Un pensament per la seva estimada parella Consuelo que sempre ha estat al seu costat, ben segur li ha ajudat a ser com era en Jesús.Descansi en Pau "

De: Nacho Gonzalvo

"Jo només tinc paraules de lloa pel Jesús. Quan vaig publicar el llibre "Camins. Excursions pel Collserola" (1998), ell va ser el primer que es va posar en contacte amb mi per presentar-lo a Sant Cugat, al CMSC. Després em va oferir fer de guia en algunes de les Passejades per Collserola, activitat que vaig mantenir fins el 2018 o 2019. Sempre he estat molt content de la seva amistat incondicional. Quan no em parlava de química ho feia del Rotary i vaig gaudir de participar en les seves noces celebrada al nou local del CMSC. Emprenedor i polifacètic va emprendre nombroses activitats com els seus viatges per Amèrica Llatina i la seva estada a Brasil, el país de l'esposa. Periòdicament el seguia a Linkedin i Facebook on, sovint, tenia una important participació.

Gràcies Jesús per la teva confiança i el teu missatge permanent i gràcies, també, al Club Muntanyenc per haver gaudit de la seva col·laboració i haver-lo aproximat a tots nosaltres. Una pèrdua irreparable! Sempre amb tu en la nova dimensió espacial on has anat ara viure!"

De: Miquel Sánchez  

 Iniciativa promoguda per:
© 2006 Sant Cugat Entitats