Entitats en xarxa - Sant Cugat Entitats - Notícies

 

Cercador

(dd/mm/aaaa)

Notícies

Imatge de complement
18/05/2017
Vadillo (PHCSC): 'La gent em demana que no es torni a viure la situació de l'any passat'

L'entrenador del Patí Hoquei Club Sant Cugat, Joan Carles Vadillo, assegura que els aficionats del club esperen l'ascens i li han demanat que no es torni a viure la situació de l'any passat, en què una negligència informàtica va provocar que el Patí Hoquei cregués per error que havia ascendit. L'equip ha de puntuar aquest dissabte en el partit que disputarà a les vuit del vespre a Alpicat per pujar a l'Ok Lliga. En aquesta entrevista a Cugat.cat, Vadillo ressalta el nivell i la intensitat del conjunt lleidetà.

 

Les frases destacades de l'entrevista:

'No hi ha nervis. Hi ha expectació de la gent del club, però no nervis'.

'El rival és fortíssim. Només ha perdut dos partits a casa i n'ha empatat un altre. Els enfrontaments que ha guanyat ho ha acostumat a fer de golejada'.

'L'Alpicat acostuma a carregar de molta intensitat els partits i hi ha molts equips que això no ho suporten. La dificultat passa per poder ser nosaltres mateixos'.

'M'amoïna el que pugui passar als altres partits, però no estaré pendent del que succeeixi ni a Palafrugell ni a Raspeig'.

'Després del que va passar l'any passat, la gent m'ha dit 'que no torni a passar'. Crec que la plantilla ja ho ha superat'...

Font: cugat.cat

 Iniciativa promoguda per:
© 2006 Sant Cugat Entitats