Entitats en xarxa - Sant Cugat Entitats - Inici

Sant Cugat Entitats

Entitat destacada

Imatge de complement
Les Entitats del Portal
Club de Rugby Sant Cugat

Agenda

Notícies

Club Karate Sant Cugat

Codi: 155

Associació - Esport

Escola de Karate Do


Classes de Karate Do: dimarts i dijous de 18 h a 22 h

Cursets de Aikido i Taixí.

Cursets de defensa personal femenina i policial.

Cursets de meditació ZEN i Yoga.

Cursets sobre alimentació vegetariana i trofoterapia.

Alta competició de Karate i esport federat.

Sortides a la muntanya.
Any fundació: 2005
Nombre de membres: 234 (2015)

--
Centre
08172 - Sant Cugat del Vallès
Tel: 649156718

Horari: Atenció al públic: dimarts i dijous de 18 h a 22 h al Pavelló Poliesportiu de la Rambla del Celler PAV 3 Sala Blava.

Els nens no són adults en miniatura sinó éssers en procés de formació és per això que en el nostre Club existeixen grups per edats d'acord a la maduració del nen.

18 hores classe d?alevins: composta per nens i nenes de 7 a 9 anys on l'excel·lència tècnica no és el principal objectiu, en aquesta classe a les criatures se'ls treballa molt la psico-motricitat, jocs i flexibilitat.

19 hores classe d'infantils: Composta pel grup de 10 a 13 anys on ja se'ls exigeix un alt nivell tècnic a més de la psico-motricitat i la flexibilitat, se'ls va exigint altres qualitats motrius com la força i la resistència cardiovascular i se?ls va introduint en el kumite (combat).

20 hores classe dels juvenils: Composta pel grup de noies i nois de 14 a 16 anys, se'ls exigeix un nivell similar al dels adults treballant plenament totes les qualitats motrius; però sempre tenint en compte que el nivell de desenvolupament a aquestes edats és molt dispar especialment en els nois. Se'ls reforça l'aspecte tècnic però des d'altra perspectiva, s'aprofundeix en el tema de kumite (combat) i se'ls introdueix una mica en el camp de la defensa personal.

21 hores classe del adults: Composta pel grup de dones i homes a partir de 17 anys, on se treballa la tradició de aquet art juntament amb una educació fisica excelent per mantindre la forma.


Iniciativa promoguda per:
© 2006 Sant Cugat Entitats