Entitats en xarxa - Sant Cugat Entitats - I tu, com ho veus?

 

Buscador

I tu, com ho veus?

Què et sembla el nostre portal ?
Ens interessa la vostra opinió. En el llibre de visites pots escriure els teus comentaris sobre el portal i veure què han dit altres persones.
30/05/2011 - LA IMATGE DEL NOSTRE CLUB
Moltes gràcies per aquesta magnifica eina que dona una inmillorable imatge del nostre club.
Continueu amb la vostra magnifica feina.
Salutacions
RamOn Casal i Albareda - senglarOrientació Sant Cugat - Sant Cugat del Vallès
14/11/2007 - Un any de web al Club de RUgby Sant Cugat
El 10 de novembre de 2006, la nova web del CR Sant Cugat va obrir la seva primera pàgina. Des de llavors les coses han evolucionat molt ràpid. Algunes xifres ho corroboren:

- La web ha rebut gairebé 15.000 visites (mes de 1000 visites al mes)

- Les pàgines més visitades han estat les de notícies (amb unes 6300 visites), galeria de fotos (unes 3300 visites), fòrum 4t temps (unes 2850 visites) i agenda (unes 20...
Camil Pujol - Club de Rugby Sant Cugat - Sant Cugat del Vallès
14/11/2007 - Una eina molt útil
La veritat és que és una eina molt fàcil de manejar, ens ha proporcionat un estil més modern i ens ha permès exposar la informació d'una manera més clara i senzilla. A més, ens brinda la possibilitat d'anunciar les nostres activitats en el portal de Sant Cugat. Animem a tots a realitzar el curs i a publicar la vostra pròpia web.
CMSC Club Muntanyenc Sant Cugat
29/10/2007 - Fàcil i adaptable a les nostres necessitats
Volem donar les gràcies al Portal d'Entitats per aquesta iniciativa. Finalment tenim la nostra pàgina web i ha estat mes fàcil del que ens pensàvem. Pera altra banda la veiem molt adaptable a les necessitats de la nostra entitat i creiem que ens serà molt útil.
Mariona Benet Pugès - Òpera de Cambra de Sant Cugat - Sant Cugat del Vallès
19/10/2007 - Facil, complerta, modulable i amb una bona formació.
Ens ha sorprès positivament i ha superat les expectatives. Creiem que donara resposta a la necessitat de comunicació amb els associats i clients. Volem destacar la facilitat de l'eina i el procès de formació i sisteme de suport.
Joan Monzó - Club de Golf Sant Cugat - Sant Cugat
01/12/2006 - Una bona idea, una eina molt potent
El Club de Rugby, que ja havia tingut web, buscava un nou servidor per "hospedar-la" de nou. Amb aquesta idea vaig iniciar un curs que, per a mi, era més un tràmit que una altra cosa. A mesura que anava coneixent l'eina per construir la web, em vaig anar sorprenent de la seva senzillesa i versatilitat. Francament, puc dir que la idea original de clonar l'antiga web s'ha anat convertint en la creació d'un nou espai de...
Camil Pujol - Club de Rugby Sant Cugat - Sant Cugat
pàgina  1 2 3   >
Iniciativa promoguda per:
© 2006 Sant Cugat Entitats