Entitats en xarxa - Sant Cugat Entitats - Agenda

 

Cercador

(dd/mm/aaaa)

Agenda

Acte

21/05/2017
Música
Susana Sheiman, veu-Jordi Barceló, piano-Manuel Alonso, guitarra. Amb la complicitat del públic viatjaran "de la Clàssica al Jazz"

PROGRAMA • Sevilla, I. Albeniz 

 • Spagnoletta - Greensleeves, Anònim

 • Habanera de Carmen, G. Bizet

 • No other Love, B. Russell & F. Chopin (Étude N. 3 in E)

 • When you whish upon a star, from Pinocho, ‎L. Harline & ‎N. Washington) 

 • Once upon a dream, from Sleeping Beauty, Fain &  Lawrence (from Tchaikovsky’s teme)

 • Bare Necesities, from The Jungle Book, T. Gilkysom 

 • Cruella de Vil, from 101 Dalmatas, M. Leven 

 • Pena, penita, pena, Quintero, León i Quiroga 

 • Blues f

 • All that Jazz

 • I'm going to live the life I sing about in my song, Th. A. Dorsey


  


Jordi Barceló i Manuel Alonso, han treballat un repertori que pretén recórrer aquest camí de manera vocal, mostando l'evolució i modificacions de forma produïdes al llarg del temps, fins a arribar al Jazz, gènere en el qual les maneres més insòlites són valorades al mateix nivell que la peces més reconegudes dels grans mestres.


Des dels primers compassos, el qual assisteix a una actuació de Susana Sheiman es veu una vegada i una altra sorprès per la calidesa del seu timbre i la varietat de matisos amb que aquest es desplega, el mateix que per la manera en com concep les frases i la intensitat amb què les projecta fins al que escolta, tot això a l'única finalitat expressiu de donar forma musical, més enllà de les paraules, a l'experiència vital i el sentir humà.


Reiteradament aclamada com una de les veus més importants amb què compte el panorama jazzístic espanyol actual, i amb tres discos al seu nom en el mercat, no para de crear projectes, que l'ajudin a cobrir la seva inquietud musical i emocional. La seva trajectòria, passa per multitud de festivals, entre ells, els més importants d'Europa, Lincoln Center de Nova York, i un llarg etcètera de sales.Influenciat pel Soul, i per descomptat del Jazz més clàssic, la seva forma i expressivitat la fan única.


Jordi Barceló està considerat com el músic per excel·lència d'Andorra. Pianista, compositor i pedagog, és el director de l'Escola de Música de les Valls del Nord. Ostenta el càrrec de Vicepresident de la ASMA (Associació de Músics d'Andorra) i ha col·laborat com a compositor, arranjador, director musical o intèrpret al piano amb molts artistes internacionals i grups tant de música clàssica com jazz, flamenc o música llatina com Susana Sheiman, Lucrecia, Miguel Àngel Céspedes, Àngela Carrasco, Mònica Green, Parrita, Los Manolos, Cotton Club Big Band, Andorra Big Band i l'Orquestra Nacional Clàssica d'Andorra (ONCA).


Manuel Alonso és un jove guitarrista flamenc de toc modern obert a incorporar diverses músiques del món i barrejar-les entre si, això li atorga un característic so i comprensió de les diferents tradicions musicals de Iberoamèrica. Forma part dels artistes flamencs formats a Catalunya, sent el primer mexicà a obtenir la titulació superior oficial de flamenc a tot el món per l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC).


 


 


Lloc: 
Aula Magna Conseratori Victòria dels Àngels
Plaça del Centre Cultural 1
Sant Cugat del Vallès

Horari: 
19h

Organitza: 
Joventuts Musicals Sant Cugat del Vallès

Preu: 
8 euros. Socis JJMM 2 euros. Nens 3 euros

Iniciativa promoguda per:
© 2006 Sant Cugat Entitats