Entitats en xarxa - Sant Cugat Entitats - Agenda

 

Cercador

(dd/mm/aaaa)

Agenda

Acte

21/01/2018
Música
Sara Bañeras, soprano & Abraham Espinosa, piano

Un  programa molt ampli que va des de la cançó americana a la catalana sense oblidar el bel canto italià, una de les seves especialitats.


 I COULD SING ALL NIGHT!  • A. Copland: Simple gifts, “ Old American songs” / Long time ago, “Old American songs” 

  • W.A. Mozart: Ach, ich liebte, “die Entführung aus dem Serail” 

  • G. Gershwin: Summertime  “Porgy and Bess” 

  • G. Donizetti: Regnava nel silenzio “Lucia di Lammermoor” 

  • G. Donizetti: Il dolce suono...ardon gli’incensi, “Lucia di Lammermoor”

  • E. Toldrà: Cançó de passar cantant / Maig 

  • G. Puccini: Quando me’n vo “La Bohème” 

  •  F. Loewe: I could have danced all night “My fair Lady”


 


SARA BAÑERAS, soprano, es va iniciar en el cant als 2 anys seguint el mètode Suzuki amb Jaume Fargas. Posteriorment continuà estudiant amb Assumpta Canadell, Ulrike Häller i Jordi Romero.


Debutà el 2012 interpretant Francina de la sarsuela “Cançó d’amor i de guerra” i el 2013 interpretà a Pamina en el Festival Internacional de Música de Siena. El 2014 va abordar a Miss Rowan en el Petit escura-xemeneies de Britten, a Amore a L’Orfeo i Euridice de Gluck amb B.O.S i a Madame Silverklang a Der Schauspieldirektor de Mozart i Frasquita a la producció de Carmen al Palau de la Música Catalana.


El 2015 debutà Madame Herz de “Der Schauspieldirektor” en una producció per a escolars, a Lisinga de “Le cinesi” de M. Garcia al teatre de Sarrià i al Kurtheather de Wildbad ( Alemanya) en una co-producció dels Amics de l’òpera de Sarrià i el Festival Rossini in Wildbad .


Recentment ha estat guardonada amb el 2n premi al concurs de cant “l’Odissea de la veu 2016” i el 2n premi al IV Concurs Internacional de Cant Medinaceli 2017 i ha estat admesa al prestigiós programa de postgrau: International Opera Academy de Ghent (Bèlgica).


 ABRAHAM  ESPINOSAComençà els estudis musicals als 15 anys amb la professora Núria Garriga, per continuar-los al Conservatori Superior de Música del Liceu amb el professor Cecilio Tieles, on va obtenir els graus superiors de piano i de música de cambra. Posteriorment va ampliar estudis de piano i música contemporànea amb el mestre Jean-Pierre Dupuy. Altres profesors importants en els seus estudis musicals han sigut Domingo González de la Rubia, en matèries teòriques i Alejandro di Constanzo en piano-jazz. Com a pianista ha acompanyat a nombrosos cantants i instrumentistes en concerts i events, i ha participat en nombrosos concerts.


 Autodidacta com a compositor, ha composat vora una trentena d'obres, la majoria per a piano sol, entre les quals destaquen diversos àlbums com: "Escenes de nens: 40 peces per a piano", "12 estudios flamencos para piano", "Àlbum per a piano a 4 mans", "Suites flamencas 1 i 2", "Furia flamenca", aixi com el "Concierto flamenco para piano a 4 manos y orquesta", encàrrec de Carles&Sofia piano duo. Entre els anys 2004 i 2007, junt amb David Martínez, amb qui formava el "Kaotic Club", van produïr músiques per a obres de teatre, la majoria del director Iñaki Garz, i programes de tv, com "El especialista" i "Hospital" de Mediapro.


Darrerament també ha realitzat incursions en la música per a curtmetratges i videojocs, destacant els curtmetratges del director Javier Lozano "Elixir" i "Eluum".


 Al desembre de 2017, la pianista Cristina Casale estrenà els "12 estudios flamencos para piano" al Petit Palau de la Música amb gran acollida per part del públic, i els oferirà en concerts a diverses gires per Xina i Estats Units.


Lloc: 
Aula Magna Escola Municipal de Música
Plaça del Centre Cultural 1
Sant Cugat del Vallès

Horari: 
19h

Organitza: 
Joventuts Musicals Sant Cugat del Vallès

Preu: 
8 euros, Socis Ateneu St. Cugat 5 euros, Socis JJMM 2 euros

Iniciativa promoguda per:
© 2006 Sant Cugat Entitats