Entitats en xarxa - Sant Cugat Entitats - Agenda

 

Cercador

(dd/mm/aaaa)

Agenda

Acte

13/04/2021
Literari
Grup lectura

El Grup de lectura del CMSC es reuneix mensualment, normalment el segon dimarts del mes, a les 19.00 h, a la Seu Social del CMSC (pot canviar depenent de la conveniència de les persones participants), per parlar sobre el llibre que escaigui. Darrerament a causa de la pandèmia i amb el bon temps,  les trobades es fan a les 12h del migdia al Parc de Can Vernet.


Aquest dia comentarem el llibre " Hay un rey loco en Dinamarca" de Dario Fó.


Sinòpsi: Una història d'amor i bogeria. Un somni revolucionari fet realitat en la Dinamarca del segle XVIII. Aquestes són les claus de la nova novel·la històrica del nobel italià. De vegades, una sèrie de circumstàncies imprevisibles pot canviar el rumb de la història: la bogeria d'un rei, l'ímpetu utòpic d'un metge il·lustrat, la complicitat d'una jove princesa ... Un triangle d'amor desesperat que donarà inici a una allau de reformes inimaginables en la seva època. Gràcies a la troballa d'uns diaris secrets i de diversos documents inèdits, Dario Fo ha pogut completar el trencaclosques d'una intriga fascinant i captivadora.


A l'inici del trimestre les dinamitzadores del grup proposen la llista dels llibres que es llegiran.


"Pot agradar a tothom i estem contents... però altres vegades hi ha discrepàncies... i també estem contents... xerrem, pensem i torno a dir,... riem."


Inscriu-te des de la recepció de la nostra Seu Social. Si encara no t'hem convençut, participa en una sessió de prova gratuïtament.


Accedeix al blog del Grup de Lectura


 


Lloc: 
Club Muntanyenc Sant Cugat
Sant Bartomeu, 11
Sant Cugat del Vallès

Iniciativa promoguda per:
© 2006 Sant Cugat Entitats