Entitats en xarxa - Sant Cugat Entitats - Inici

Sant Cugat Entitats

Entitat destacada

Les Entitats del Portal
Col·lectiu Gent Gran de Mira-sol

Agenda

(dd/mm/aaaa)

Calendari d'actes

Notícies

Acte

24/03/2019
Música
Raquel Areal, violí-Karla Martínez, piano - Featuring Timothée Prouvost, piano


 


PROGRAMA:   • T. Prouvost: Prélude en si bémol mineur

  • M. Glinka: Romance d’Alabieff variée

  • Clara Schumann: 3 romances per a violí i piano, op.22

  • Johannes Brahms: Sonata n°3 en Re menor, op.108  

  • Eugène Ysaÿe: Sonata n°3 per a violí sol "Ballade " op.27 dedicada a G.Enescu 

  • Maurice Ravel: Sonatine per a piano / Tzigane 


 


Raquel Areal neix a Tui el 1999, on començà els estudis musicals. El 2011 es trasllada a Portugal, on prosseguí la formació a ARTAVE i a l’Escola Profíssional de Música de Espinho. Participà en classes magistrals de Gerardo Riveiro, Ani Schnarch, Agustín León Ara, Natalia Prishepenko, Christoph Poppen, Dora Schwarzberg, entre altres. Des de 2016 és alumna de l’Escuela Superior de Música Reina Sofía, a la Càtedra de Violí Telefónica amb el professor Zakhar Bron i Yuri Volguin. Ha guanyat el primer premi i premi revelació en la XII i en la XVI edicions Concurso Internacional “Cidade de Fundao” (2011 i 2015); premi únic en la III Mostra Internacional Eixo Atlántico i segon premi en el XXVI Concurso Nacional Prémio Jovens Músicos (2012); primer premi en el XV Concurso Internacional Sta. Cecilia, premi “Fundación Victoria y Joaquín Rodrigo” del LVII Curso Universitario Internacional de Música Española i primer premi en la II i IV edicions del Concurs Internacional “Cidade de Vigo” (2013 i 2015); segon premi en la 89º edició del Concurs Permanent de Juventudes Musicales de España (2018); segon premi en el Concurso Ciudad de Cuenca (2018) i primer premi en el Lipinski & Wieniawski Violin International Competition (2018) entre altres. Col·laborà amb la Joven Orquesta de la Sinfónica de Galicia, Sinfónica de Galicia, Orquesta Freixenet entre altres, on ha estat dirigida per mestres com Dima Slobodeniouk, Víctor Pablo Pérez, Andrés Orozco -Estrada, James Ross, Pablo González, Jaime Martin, Plácido Domingo, András Schiff. Ofereix recitals i concerts a Espanya, Portugal, Andorra, Estats Units i Polònia. Ha actuat, entre altres llocs, al Hostal de los Reyes Católicos (Santiago de Compostela), Casa da Música (Porto), Teatro Victoria Eugenia (Donosti), Auditorio del Museo Reina Sofía, Teatro Real, Auditorio Nacional de Música (Madrid), Capilla St.John Francis Regis Chapel (Regis University of Denver-Colorado). Ha actuat com a solista sota la batuta de Pedro Neves. Actualment és alumna de Música de Cambra del professor Heime Müller i forma part del Cuarteto Óscar Esplà de Asisa y Grupo Fundación Mutua Madrileña.


Karla Martínez neix a l'Havana el 1988, ha estudiat a l'Instituto Superior de Arte de Cuba, al Conservatori del Liceu i a la Universitat de Música de Göteborg. Completa la seva formació a l'Escuela Superior de Música Reina Sofía amb D. Baskhirov. El 2015 obté el 1r premi ex aequo del 45è Concurs de Piano de Vilafranca i el 1r premi del Concurs de Piano Cicle de Primavera de Barcelona. Ha tocat amb la Sinfónica Nacional de Cuba i la Sinfónica de Oriente i en els festivals més destacats de Cuba, com ara Leo Brouwer, Música de Cámara, Esteban Salas, Música Contemporánea, etc. Ha estat convidada al II Encuentro de Jóvenes Pianistas de S. Mikowsky, al Ciclo Pianístico de Montevideo, al Festival Pianístico de Santo Domingo i a la Sala Rudolf Steiner d'Hamburg. Ha gravat pel segell Colibrí diverses obres cubanes de H. Gramatges, B. Corona i E. López Nussa (Gran Premio Cubadisco 2012). És solista del Centro Nacional de Música de Concierto de Cuba.


Timothée Prouvost té 14 anys i toca el piano des dels 8. Ha estat premiat en diversos concursos d’interpretació (“Pianissimo” Torredembarra, Conservatori de Girona i “Note sul Mare” Roma). Actualment cursa 3r de grau professional de música a l’IEA Oriol Martorell i estudia piano a l’aula de Xavier Pardó i Sabartés. 


Per a qualsevol músic, tocar en públic suposa un repte. Per al Timothée, Pugem a l’escenari és una oportunitat de fer-ho en un àmbit nou.  


 


Lloc: 
Aula Magna Escola Municipal de Música
Plaça del Centre Cultural 1
Sant Cugat del Vallès

Horari: 
19h

Organitza: 
Joventuts Musicals Sant Cugat del Vallès-J. M. Catalunya

Preu: 
8 euros, Socis Ateneu St. Cugat 5 euros, Socis JJMM 2 euros

Iniciativa promoguda per:
© 2006 Sant Cugat Entitats