Entitats en xarxa - Sant Cugat Entitats - Inici

Sant Cugat Entitats

Entitat destacada

Agenda

(dd/mm/aaaa)

Calendari d'actes

DLDTDCDJDVDSDG
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

Notícies

Acte

27/04/2019
Música
Pel Parkinson: Gemma Torralbo, saxo & Joan R. Company, piano. Feat. Mezzo Quartet, saxos

Programa  • Quia ergo femina,  Hildegarde von Bingen

  • Tres Romances, Op 21 Clara Schumann

  • Rapsodie pour Orchesre et Saxophone, Claude Debussy(arr. Vincent David)

  • Vers la vie nouvelle,  Nadia Boulanger 

  • Episode Quatrième, Betsy Jolas 

  • Sonata per a saxo alto en Do# Major, Fernande Decruck 

  • Fanfarria, David Maslanka


 


Gemma Torralbo Salmón.-  Realitza els seus estudis a l'Escola Superior de Música de Catalunya amb Luis Ignacio Gascón com a professor de saxòfon.


Com a intèrpret forma part de diverses formacions, entre les que cal destacar el quartet de saxos Sax-Sons (2005-2012), finalistes del 6è concurs Tutto Demestres, i actualment el Limnos Quartet, formació seleccionada per Joventuds Musicals la temporada 2016-17.


Col·labora amb orquestres com la Jove Orquestra Nacional de Catalunya, l’Orquestra de Barcelona i Nacional de Catalunya i l'Orquestra Julià Carbonell de les Terres de Lleida. Ha treballat amb directors com Leonard Slatkin, Marc Soustrot, Alfons Reverté, Miquel Ortega o Manel Valdivieso.


Joan R. Company.- Especialista en música de cambra, realitza una intensa activitat de concert a solo, en ensemble i en col·laboració amb artistes d’altres àmbits com la dansa, el teatre i les arts visuals, i és convidat com a pianista acompanyant en masterclasses cicles d’àmbit internacional.


Va iniciar-se en el piano amb la seua àvia materna, va estudiar amb els pianistes Xavier Esplugues i Isabel Soler a València i va completar la seua formació a l’Escola Superior de Música de Catalunya sota el mestratge de Jordi Masó.


És professor de repertori amb piano del Conservatori Superior de Música de les Illes Balears i del Conservatori de Sant Cugat i pianista acompanyant del Mallorca Saxophone Studio i l’Aula Galega do Saxo.


Mezzo Quartet: Pol Cabrera, saxòfon baríton - Gisela Dekort, saxòfon alt - Nabil Sarrate, saxòfon soprano - Estel Vivó, saxòfon tenor


El Mezzo Quartet, és un quartet de saxòfons format per estudiants del Conservatori Superior del Liceu i Conservatori de Terrassa.


Actualment alumnnes de l'Albert Juli'a Torné, han rebut masterclass de Moisès Bertran, Kenneth Tse i Miguel Vallés


L'anny 2018 Mezzo Quartet ha guanyat 1r premi de música de cambra categoria B i premi del públic per a tots els concursants al concurs Ciutat de Mataró música de cambra i piano així com elPremi de música de cambra Categoria C al concurs Pòdiums musiclas de Sant Joan de Vilatorrada


Lloc: 
Sala Polivalent Escola Municipal de Música
Plaça del Centre Cultural 1
Sant Cugat del Vallès

Horari: 
19h

Organitza: 
Joventuts Musicals Sant Cugat del Vallès

Preu: 
8 euros, Socis Ateneu St. Cugat 5 euros, Socis JJMM 2 euros

Iniciativa promoguda per:
© 2006 Sant Cugat Entitats