Entitats en xarxa - Sant Cugat Entitats - Inici

Sant Cugat Entitats

Entitat destacada

Coordinadora de entitats esportives de Sant Cugat
Les Entitats del Portal
Coordinadora Entitats Esportives

Agenda

(dd/mm/aaaa)

Calendari d'actes

DLDTDCDJDVDSDG
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

Notícies

Acte

07/04/2019
Esport
61a Marxa Infantil del Club Muntanyenc Sant Cugat

DATA: Diumenge 7 d’abril de 2019

(o segona data dissabte 13 d’abril)


 


1. Com participar-hi

• La Marxa Infantil està oberta a les noies i nois d’ entre 7 i 12 anys.

• El recorregut serà de aproximadament 10,5 km, amb un desnivell positiu acumulat de aprox. 200 m.

• Hi haurà una sola classificació.

• Els participants caminaran un total aprox. d’ entre 2 hores i trenta minuts i 3 hores (segon el ritme de marxa) i descansaran un total de 30 minuts. Informarem els temps i ritmes indicatius (mitjana del pas) entre els controls principals.

• S’han previst 3 parades al control 1, a la zona de Torre Cendrera, al control 3, a l’explanada del CEA de can Coll i al control 6, davant de l’Escola Avenç. La Marxa acabarà a última hora del matí.

Els temps de pausa seran igual per tots els participants, però amb total flexibilitat de la qual aniran informant el personal voluntari del control 1, 3 i 6.

• La sortida serà per parelles a partir entre les 9.00 h. i les 11.00 h. del matí, escalonada segon l’ordre dels pitrals. Els participants tornaran entre les 12 i les 14.30h., com a màxim. La sortida i l’arribada es faran al parc de Ramon Barnils del Pla del Vinyet. Hi haurà serveis de WC al control 3, a l’arribada i de Recollida Selectiva.

• Ningú pot acompanyar els equips participants, excepte els voluntaris de l’organització i dels mitjans externs de seguretat i d’assistència.

• Al final de La Marxa els participants tindran una medalla com “FINISHER” de fusta per haver-hi participat i arribat a la meta i obsequis de part de les empreses col·laboradores.

• En cas de preveure condicions meteorològiques adverses, l’ Organització ajornarà La Marxa. En cas d’ajornar-se es decidirà el divendres 5 d’abril i s’avisarà directament a totes les escoles del municipi i els mitjans de comunicació i es traslladarà al dissabte 13 d’abril. Hi haurà la possibilitat que, en el cas de la imprevisibilitat de les previsions meteorològiques, l’ajornament s’haurà de decidir i comunicar el mateix dia de la Marxa, possiblement una hora abans i es farà amb comunicats de Cugat.cat i de Televisió Sant Cugat. A més, l’ informació sortirà a les nostres pàgines webs i xarxes socials.


2. Classificacions

• L’ordre de classificació es basa en la regularitat: guanyen els que hagin tingut menys punts de penalització, segon els temps establerts abans de La Marxa de part del equip tècnic de l’ Organització.

• Hi haurà una sola classificació, tal com esmentats al capítol 2.

• Hi haurà trofeu especials pels primers tres equips classificats i pel de la posició 33, 34 i 41, oferts de part de TVSC, del TOT SANT CUGAT i de SPRINT IDIOMES, respectivament.

• Hi haurà trofeus per un gran número de participants, seguint sempre l’ordre de classificació de la regularitat per a aproximadament 100 equips. Una part dels trofeus seran oferts pels comerços i empreses de la ciutat. Els altres per la organització.

• Seguirem premiant:

• 1) La Escola que obtingui menys puntuació sumant els punts de penalització dels seus deu primers classificats. 2) La Escola amb més participants. 3) La classe d’una Escola amb més participants.

• Les classificacions podran consultar-se al nostre web a partir del dia 13 d’abril, sempre que no s’hagi d’ajornar la prova.......

• El repartiment de premis es durà a terme el dissabte 11 de maig a la plaça de Pep Ventura.

• La classificació, com els últims anys, s’elaborarà de forma tècnicament infalible gràcies a un xip electrònic i que als participants (un per cada parella) hauran de validar a cada control. Aquest sistema s’utilitza a les marxes de regularitat i de resistència de tot el mon, des de fa anys, i garanteix un perfecte enregistrament dels temps de pas. Els participants hauran de marcar també a cada punt de control i de pausa (els 6 previstos i al punt de sortida i d’arribada) amb un sistema de xips que aniran enganxats al pitrals, un de cada equip, que permetran enregistrar i comunicar a una plataforma digital el pas dels participants a cada control. El sistema livetrail online permetrà també als familiars seguir el recorregut i temps aproximatiu de tornada dels participant a la meta, connectant els, smart-phones, tablets, etc., al web: livetrail/marxainfantil.com. + una nova APP de livetrail.


3. Inscripcions

Cost: 12,50€ + 1€ a favor de la “FUNDACIÓ FEDERICA CERDÀ”, inclou les assegurances col·lectives obligatòries, segon la normativa vigent per cada participant (= 13,50€ o 27,00€ totals per parella). Pels socis del CMSC hi haurà un descompte de 2,50€ per participants. El pagament s’haurà de fer al moment de les inscripcions, mitjançant targeta electrònica (VISA, MASTER o similar).

Aquests preus inclouen l’obsequi d’una samarreta per cada participant i un record de “la Marxa”.

L’ Euro esmentat serà una aportació voluntària que demanem facin els participants al Projecte Solidari que al 2019 anirà destinat al programa de hipoteràpia que podreu veure amb detalls al web: http:fundacionfc.org


Totes les pre- inscripcions s’han d’efectuar al apartat INSCRIPCIONS de la web www.cmsc.cat des de l’1 fins al 25 de març (o a l’ arribar al límit màxim de participants previstos: 1.000 parelles, com a la última edició).

Al moment de les inscripcions tindreu tota la informació útil per recollir el material necessari pel dia de “la Marxa”.

Els grups d’inscripcions de més de 15 parelles hauran d’avisar al CMSC (marxainfantil@cmsc.cat) el dia i la hora de recollida del material, i el número exacte de parelles, per evitar inconvenients i cues a la resta del públic a les taules d’inscripcions.


 


4. Projecte d'aparcament de bicicletes i patinets

Enguany comptarem amb la participació de l'empresa Cyclolock, un projecte d'aparcament vigilat de bicicletes i altres elements de mobilitat activa per esdeveniments. Una espècie de guardaropia per bicicletes i patinets.


Creiem fermament que oferir un aparcament d'aquestes característiques en esdeveniments com la marxa infantil podria ser de gran ajuda per reduir l'impacte ambiental generat en la ciutat i millorar l'experiència dels participants, ja que permet accedir a la marxa de forma còmoda, agradable, senzilla i sense presses d'última hora. Gràcies a Cyclolock la teva bicicleta estarà segura.


Lloc: 
Club Muntanyenc Sant Cugat
Sant Bartomeu, 11
Sant Cugat del Vallès
Enllaç:  [Contactar]

Iniciativa promoguda per:
© 2006 Sant Cugat Entitats