Entitats en xarxa - Sant Cugat Entitats - Inici

Sant Cugat Entitats

Entitat destacada

Imatge de complement
Les Entitats del Portal
Club de Ball Esportiu Sant Cugat

Agenda

(dd/mm/aaaa)

Notícies

Acte

08/11/2020
Infantil
62a Marxa Infantil de Regularitat - CANCEL·LADA

 Dia de La Marxa: diumenge 8 de novembre de 2020


Participació: els nens, nenes en edats compreses entre els 7 i els 12 anys (de 2n a 6é de primària) en equips de dos participants. Es podran inscriure només els infants des del 2n al 6é curs.


Inscripcions: s'obriran a l'octubre. Dates pendents de determinar. Nombre màxim de participants: 1000 parelles. (www.marxainfantil.cat/inscripcions/) .


Preu de la Inscripció: 14 Eur per participant. Aquest preu inclou obsequi d'una samarreta per cada participant, un pitral, un regal de l'organització, una medalla de FINISHER i l'assegurança d'accidents col.lectiva. Per als participants socis del CMSC, prèvia presentació del carnet de soci, el preu serà de 12 Eur per participant.


Un Euro de la inscripció és una aportació voluntària dels participants per un programa solidari amb la ONG FONS SOCIALS SANT CUGAT-VALLDOREIX per un projecte de concessió de mini crèdits a les families amb nenes i nens amb dificultats econòmiques temporals. La recaptació d'aquest Euro per participant es destinarà íntegrament al programa esmentat.


L'entitat organitzadora es reserva el dret de tancar les inscripcions en arribar als 2.000 participants (1.000 parelles).


Tota la informació a la web de la marxa: marxainfantil.cat

Lloc: 
Club Muntanyenc Sant Cugat
Sant Bartomeu, 11
Sant Cugat del Vallès
Enllaç:  [INSCRIU-TE]

Iniciativa promoguda per:
© 2006 Sant Cugat Entitats