Entitats en xarxa - Sant Cugat Entitats - Inici

Sant Cugat Entitats

Entitat destacada

Imatge de complement
Les Entitats del Portal
AMPA Escola Santa Isabel

Agenda

(dd/mm/aaaa)

Notícies

Acte

09/04/2019
Literari
Grup de Lectura | Un abril prodigiós

On:  Seu Social del CMSC


Quan: Dimarts 9 d'abril a les 19 h


Llibre: Un abril prodigiós, d'Elizabeth von Arnim 


Qui: Carme Ruiz, i totes aquelles sòcies del CMSC que hi estiguin interessades. Contacta amb nosaltres per a més informació.


Sinòpsis: Una tarda grisa i humida de febrer, com totes les de l'hivern londinenc, la senyora Wilkins, que fullejava The Times, es va trobar un anunci discret: «Es lloga un castell italià moblat, només durant el mes d’abril. Ideal per als que aprecien les glicines i el sol». Qui podria resistir-se a una cosa així? La novel·la més divertida d'Elizabeth von Arnim (1866-1944), una de les escriptores britàniques més llegides del primer terç del segle XX.


Elisabhet h Von Armin va començar a escriure "El  jardin prodigios" a finals del XIX, i va provocar un caos entre les dones. Ella no va esccriure un llibre feminista i potser no va entendrde el motiu del caos. L'entrendrem nosaltres? En parlarem el dia 9 d'abril a les 19 h. Com sempre al Club.


El títol del llibre pot variar segons les edicions: El jardí prodigios, El jardí encantat...


 


 


Aquesta és la llista de lectures del curs:


Cara de pan, Sara Mesa - Gener


Magda, de Meike Ziervogel - Febrer


Sukkwan Island, de David Vann - Març


Un abril prodigiós, d'Elizabeth von Arnim - Abril


Nou: Mentira, d'Enrique de Hériz - Maig

(Traspassat el passat 14 de març a l'edat de 55 anys)


Aquests llibres estan disponibles a la xarxa de biblioteques públiques de la Diputació de Barcelona.


 


La Carme Rivera deixa el Grup de Lectura i ens fa arribar el següent missatge:


"Aquesta sessió serà la darrera vegada que portaré el Grup de lectura. Ha funcionat amb regularitat i han passat moltes i molts amants de les lletres, llegint més de 100 llibres escollits amb cura, que han agradat suficient per continuar la tasca. Hem passat pel·lícules, referents als llibres llegits, hem portat pastissos i cava, hem organitzat soparets, ens hem emocionat en determinats moments i, sobretot, hem rigut molt.


Gràcies a totes i a tots els i les que heu format part del Grup de lectura i ens heu permès a la resta enriquir-nos amb els vostres comentaris. Un record molt fort a la Neus Mainou, que fa deu anys vam començar juntes i ens va deixar prematurament, venint i col·laborant fins a les darreries de la seva malaltia.


Agraeixo a la Carme Ruiz, coneguda per molts i moltes, per les seves andadures, que esdevindrà la següent responsable de coordinar el grup. Que el grup li doni tot el suport que calgui. Que serà poc, perquè arriba a tot arreu. Gràcies a tots i a totes.


Carme Rivera."


Lloc: 
Club Muntanyenc Sant Cugat
Sant Bartomeu, 11
Sant Cugat del Vallès
Enllaç:  [Contactar]

Iniciativa promoguda per:
© 2006 Sant Cugat Entitats