Entitats en xarxa - Sant Cugat Entitats - Inici

Sant Cugat Entitats

Entitat destacada

Imatge de complement
Les Entitats del Portal
AMPA Escola Santa Isabel

Notícies

Acte

27/11/2021
Esport
Senders | Camí dels Nyerros: 5a etapa, de Centelles a Seva

 Data:  Dissabte 27 de Novembre.


Lloc:   Parada del Bus davant del CAP.


Descripció de la sortida:


Itinerari de la sortida: Sortirem de Centelles, en direcciò a l'Abella (Sant Martí de Centelles), entre les cingleres i la Vall del Riu Congost on mes endavant passarem per el nucli de Sant Pau, arribarem sempre per pista a l'estacio de tren d'Abella, per baixar fins a Aiguafreda (404 metres).


Sortirem pel carrer Mossen Josep Salvans, en acumulat ascens fins a enllaçar amb el GR-2 que el seguirem un petit tram; En arribar al Sender del Torrent de l'Aragall en un revolt a la dreta deixarem el GR, i prenem un corriol que va per sota de una pineda, fins a la cruïlla del Camí de Can Casanovas on podrem veure les restes del Mas, si el dia ens acompanya tindrem una visió dels Cingles de Bertí i el Tagamanent. Per una pista ens encaminarem en direcció al Collet de la Costa i mes tard a Can Serra del Arca (662 metres), on tornarem a trovar el GR-2; Girarem a l'esquerra per una pista que en 2 quilometres ens portara a El Saní, (tot en runes), on se acaba la pista agafarem un sender/corriol a l'esquerra fins al Pla del Grau del Boix (840 metres), on enllacem amb el GR, on anirem a la dreta per pista que es dirigeix al Brull, i la deixem de seguida pel costat d'un antic rètol que indica Vista Pintoresca per anar per un tram suau damunt la cinglera i sota un alzinar.


Seguirem  fins al Pla del Forn un replà que forma una balconada damunt la Vall del Pujol, i on hi ha restes d'un antic  forn. Seguirem per pista arribarem al Brull, amb l'Esglèsia de Sant Martí (853 metres).


Creuarem la carretera de Seva a Collformic, ara si que no deixarem el GR-2 fins a Seva tot passant pel costat Can Prats, Casanova de Figueroles i del les Tombes de Pal d'Ori i les Planes fins a trobar la Carretera de Seva a Palautordera, a la entrada del poble on donarem per acabada aquesta nova etapa dels Nyerros.


 


Hora i lloc de sortida: 7:10 hores del matí. A la parada del bus davant del CAP.


Hora prevista de tornada: 17:30 hores.


Desnivell: +956/-751 mts.


Distància:  18,700 quilometres.


Temps de caminada: 7:00 hores; incloent les parades i dinar.


Dificultat tècnica: Mitjana/Baixa.


Dificultat física:  Mitjana.


Material necessari: Mascareta, Gel higienizant, Botes o Calçat de Muntanya, Paravents, Aigua, Fruits Secs, alguna Peça de Fruita, Esmorzar i Dinar.


Preu soci:  18eur fins al dia 22; 20 eur del 23 al 26.


Preu no soci: 26 eur fins el dia 22; 28 eur del 23 al 26.


Vocal:  Josep M.ª Bordas.    josebordas@gmail.com.        


Viatge en: Autocar.


Assegurança d'accidents obligatòria. Llicència A de la FEEC o assegurança equivalent del CMSC.


 


Inscripcions del dilluns 8 al divendres 23 de Novembre, a l'oficina en línia o a la recepció del Club.Lloc: 
Club Muntanyenc Sant Cugat
Sant Bartomeu, 11
Sant Cugat del Vallès
Enllaç:  [INSCRIU-TE]

Iniciativa promoguda per:
© 2006 Sant Cugat Entitats