Entitats en xarxa - Sant Cugat Entitats - Inici

Sant Cugat Entitats

Entitat destacada

Imatge de complement
Les Entitats del Portal
Promotora de Festes Locals (Profeslo)

Agenda

(dd/mm/aaaa)

Calendari d'actes

DLDTDCDJDVDSDG
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Notícies

Acte

31/03/2019
Música
Patricia de No, flauta & Vesko Stambolov, piano. Featuring Albert Turón, flauta


 Patrícia de NO, flauta


La crítica internacional destaca la seva versatilitat i personalitat expressiva duent a de No a països com Espanya, França, Itàlia, Alemanya, Dinamarca, EUA, Xina, Finlàndia, Costa Rica, Colòmbia, i a ser convidada periòdicament en Festivals de Música i sales de concert d’Amèrica i Europa.


Escollida pel Grup Freixenet com a imatge de la marca Elyssia és patrocinada en una gira internacional a Colombia i Anglaterra (2016-2019).


Ha actuat com a solista davant d'orquestres com la "Silesian Chamber Orchestra", "Praghe Virtuosi Chamber Ochestra", "Orquestra Simfònica de Medellin”, "Orquestra de l'Acadèmia del Gran Teatre del Liceu de Barcelona", “OSV”,”ONCA", “OSSC","Hungarian Virtuosi de Budapest” i ha treballat amb mestres com Camberling, de Billy, Weigle, Plasson, Judd, Hogwood, López Cobos, Schneider, Foster, Liù Già.


Guardonada en diferents concursos nacionals i internacionals Espanya, Alemanya (Kuhlau Flute Competition) i Dinamarca (Carl Nielsen) el 1998 obté el Premier Prix de Flauta de Perfectionnament et Virtuosité del Cons.Sup.de Música de Ginebra, Suïssa, amb el mestre Maxence Larrieu.


Ha tocat en l’”Orquestra Simfònica de Tenerife”, ”Orquesta Filharmónica de Gran Canaria”,”Orquestra del Gran Teatre del Liceu”, ”Orquesta de Cámara de España”, ”Orquesta


Sinfónica de Bilbao”. Ha audicionat per a la Filharmònica de Berlin i quedà reserva de la Rundfunk Sinfonikorchester de Múnich.


Patrícia de No va treballar i rebre consell del mestre Jean-Pierre Rampal i Claudi Arimany, principals mentors musicals. Ha impartit master-classes a la Universitat de Medellín (Colòmbia), a l'Ashland University (USA), Universidad de San José (Costa Rica) i a Catalunya (ESMUC).


Patrícia de No toca una Pearl Opera Oro i des de 2016 és Pearl Artist Worldwide.


 


 


Lloc: 
Aula Magna Escola Municipal de Música
Plaça del Centre Cultural 1
Sant Cugat del Vallès

Horari: 
19h

Organitza: 
Joventuts Musicals Sant Cugat del Vallès

Preu: 
8 euros, Socis Ateneu St. Cugat 5 euros, Socis JJMM 2 euros

Iniciativa promoguda per:
© 2006 Sant Cugat Entitats