Entitats en xarxa - Sant Cugat Entitats - Inici

Sant Cugat Entitats

Entitat destacada

Sant Cugat Futbol Club
Les Entitats del Portal
Sant Cugat Futbol Club

Agenda

(dd/mm/aaaa)

Calendari d'actes

Notícies

Acte

01/03/2020
Música
Jobim Brasiler & Clàssic: Anna Luna, veu-Jaume Vilaseca, piano

Programa • Estrada do Sol - Antonio Carlos Jobim/ Dolores Duran

 • Sabiá - Antonio Carlos Jobim/Chico Buarque

 • Correnteza - Antonio Carlos Jobim/Luiz Bonfá

 • Esperança Perdida - Antonio Carlos Jobim / Billy Blanco

 • Modinha - Antonio Carlos Jobim / Vinicius de Moraes  

 • O que tinha de Ser - Antonio Carlos Jobim/Vinicius de Moraes

 • Gartota de Ipanema - Antonio Carlos Jobim/Vinicius de Moraes

 • Dindi  - Antonio Carlos Jobim/ Aloysio de Oliveira

 • Luiza -  Antonio Carlos Jobim/Chico Buarque

 • Gabriela  - Antonio Carlos Jobim  

 • O Morro não tem vez - Antonio Carlos Jobim/Vinicius de Moraes

 • Derradeira Primavera  - Antonio Carlos Jobim/Vinicius de Moraes

 •  Chega de Saudade  - Antonio Carlos Jobim/Vinicius de Moraes

Anna Luna. Cantant, guitarrista i compositora neix a Barcelona de familia brasileña i se especialitza en la música popular d'aquest país i en Jazz. Actualment compagina els seus concerts amb la docència. És professora de veu a l' ESEM (Escola Superior) del Taller de Música de Barcelona. Ha cursat estudis de piano al Conservatori de Sabadell; guitarra amb Foly lamas, Dave Mitchel i Danilo Pinheiro; cant líric amb Gloria Torres, Cisca Marién i Fernando Bañó; cant jazz amb Errol Woisky; cajón flamenc amb Juan Flores. Des de l'any 1994 estudia ritmes i dansa flamenca amb “La Singla”, Glòria Belén, Carmen Gómez “La Tani”, Myriam Mesa, Isaac Barbero, Ana Pérez “La Pérez”, Merche Márquez i Carol Morgado.


Ha participat en els Festivals de Jazz de Barcelona,Terrassa, Yecla, Imola, Palafrugell, Alhaurín de la Torre, Andorra, Las palmas de Gran Canaria, Sevilla,Estela Vijazz, Spañjazz...


Ha passejat la seva bella veu per ciutats de diversos països: Itàlia (Ímola, Ferrara, Faenza, Bologna, Mestre, Palermo, Verona, Mántova,Milano, Bergamo, San Marino, Rimini, Fano...), Alemania (Berlin, Frankfurt), Holanda (Amsterdam,Zutphten, La Haya), Brazil (Rio de janeiro, São Paulo, Petrópolis, Niterói, Angra dos Reis...). Tambè ha actuat en sales i teatres com l’Auditori Alfredo Kraus , Pipa Club, Jamboree , Jazz Cava Terrassa,Bogui, entre d’altres.


Discografia: Alguien (1997, autora i coproductora),Jazzidas (2002, gravat i editat a Itàlia), Batida diferente (2003), Spring is Here (2005),Sketches (2007, nominat als premis de la Música en Jazz vocal) Femenina (2011, Premi 2º millor disc de Jazz vocal 2011 per la Revista nord-americana Jazz Station) Casa Blava (2014), Simplesmente Jobim (2016), i altualment prepara la sortida d’Urubú (2018)


Jaume Vilaseca. Pianista i citarista, llicenciat en Filologia Hispànica, estudià piano i harmonia al Conservatori Municipal de Música i al Liceu de Barcelona.


Completà la seva formació al Taller de Músics. Ha treballat com a pianista en diferents formacions de jazz i música brasilera de Barcelona.


Ha participat en importants festivals de jazz nacionals i internacionals: Manizales, Colombia 2005, Barcelona Grec 2006, Beijing, Xina (2007),Penang, Malasia (2008), Manchester, Anglaterra (2009), Marni Flagey Brusseles, Bélgica (2010), Naguanagua, Veneçuela (2010), Ajazzgo-Cali, Colombia (2010), Barranquijazz, Colombia (2010), Jarasum, Corea del Sud (2010), San Javier, Espanya(2011), Barcelona (2011).


Discografia: Makaroff (2002), Bossanovando (2004) o amb la cantant de jazz Anna Luna, com Spring is here (2004), Sketches (2007) i Femenina (2011), Simplesmente Jobim (2015) juntament amb Anna Luna i Jose Luis Sanchez. Amb Violetta Curry enregistra música orginal com standards de jazz Unconditional love (2008) i Honouring my roots (2014).


Dicografia pròpia: Aquí i allà ( 2002), World Songs (2005) els ha portat a actuar en Festivals de Jazz d'arreu del món. A l'any 2008 el quartet edita JAZZNESIS amb composicions de Genesis (1970- 1974) portades al terreny del jazz. Al 2010 ,arriba el primer disc en directe, enregistrat a Blue Frog de Mumbai, India. 2012 és l'any de Coming home, col.laboració amb el sitarista Ravi Chary. I al 2015 la nova col.lecció de versions de Genesis JAZZNESIS II (2015).


A mès del seu Quartet, forma part dels projectes “Anna Luna & Urubú” de fussió brasilera i flamenca i “Alma brasilera” de jazz fussió brasiler que ha publicat ja 2 treballs a Barcelona i a Brasil 


 

Lloc: 
Aula Magna Escola Municipal de Música
Plaça Victòria dels Àngels
Sant Cugat del Vallès

Horari: 
19h

Organitza: 
Joventuts Musicals Sant Cugat

Preu: 
8 euros, Socis Ateneu St. Cugat 5 euros, Nens 3 euros, Socis JJMM 2 euros

Iniciativa promoguda per:
© 2006 Sant Cugat Entitats