Entitats en xarxa - Sant Cugat Entitats - Inici

Sant Cugat Entitats

Entitat destacada

Imatge de complement
Les Entitats del Portal
Mira-sol Teatre

Agenda

(dd/mm/aaaa)

Calendari d'actes

Notícies

Acte

15/12/2020
Literari
Grup Lectura | Aprendre a parlar amb les plantes

 


DIMARTS, 15 DE DESEMBRE


El dia 15 de desembre comentarem el llibre: Apendre a parlar amb les plantes, de Marta Orriols. Un llibre que ha estat celebrat pero alhora controvertit. Premi Òmnium Cultural a la Millor Novel.la de l'Any


De manera excepcional, en aquesta ocasió es vol fer al migdia,  cap a les 12h, i a l'aire lliure sempre que el temps ho permeti. El dia abans es concretarà.


Sinopsi del llibre: la Paula té quaranta anys, és neonatòloga i està viva. Quan una revelació i una pèrdua sobtada la porten a submergir-se en ella mateixa, emprèn un camí que l'endinsarà en la ràbia, la por, el desig i la reconstrucció personal, i despertarà el seu instint de supervivència. Desorientada, s?haurà d?enfrontar fins i tota ella mateixa per reorganitzar una geografia emocional que sent extingida. Aprendre a parlar amb les plantes és una novel.la delicada escrita des del punt de vista d'una dona que haurà de reconciliar-se amb un món que ja no reconeix. La narrativa de Marta Orriols, emotiva, intensa i reflexiva, ens convida a quedar-nos amb allò que és essencial. Un llibre íntim que teixeix un relat proper, capaç d?enfrontar el dolor més punyent amb una maduresa estilística molt poc habitual.


Lloc: 
Club Muntanyenc Sant Cugat
Sant Bartomeu, 11
Sant Cugat del Vallès

Iniciativa promoguda per:
© 2006 Sant Cugat Entitats