Entitats en xarxa - Sant Cugat Entitats - Inici

Sant Cugat Entitats

Entitat destacada

Imatge de complement
Les Entitats del Portal
Club de Ball Esportiu Sant Cugat

Agenda

(dd/mm/aaaa)

Calendari d'actes

Notícies

Acte

04/03/2021
Taller
Grup Clic Foto

El Grup ClicFoto ofereix un espai de trobada, intercanvi i pràctica tècnica per a aficionats, aficionades i amants de la fotografia. Es reuneixen quinzenalment per estudiar les fotografies realitzades durant l'espai entre sessió i sessió i, entre totes les assistents, s'escullen dues fotografies de cada membre del grup que seran les que es publiquin a l'exposició final. Cada mes es treballa un tema diferent, que és proposat a inicis de curs.


Les sessions de ClicFoto són el 1r i 3r dijous de cada mes, a les 19.30 h, però ara excepcionalment es fan a les 19h. a la Seu Social del CMSC.


Durant les sessions compartireu experiències, reculls i viatges amb les companyes i companys. Us permetrà comentar les vostres fotografies i intercanviar consells tècnics, alhora que us incentivarà a practicar setmanalment amb la càmera. Entre els temes d'estudi proposats també s'hi inclou l'aprofundiment teòric i pràctic d'aspectes tècnics i compositius de la fotografia.


Com a assessor tècnic comptem amb en Carles Cabanas, fotògraf santcugatenc de llarga experiència i coneixement.


Inscriu-te des de la recepció de la nostra Seu Social. Si encara no t'hem convençut, participa en una sessió de prova gratuïtament o visita la nostra pàgina web per saber-ne més.


Lloc: 
Club Muntanyenc Sant Cugat
Sant Bartomeu, 11
Sant Cugat del Vallès

Iniciativa promoguda per:
© 2006 Sant Cugat Entitats