Entitats en xarxa - Sant Cugat Entitats - Inici

Sant Cugat Entitats

Entitat destacada

Imatge de complement
Les Entitats del Portal
Qbasquet Sant Cugat

Agenda

(dd/mm/aaaa)

Calendari d'actes

Notícies

Acte

04/05/2019
Música
Cor Infantil Sant Cugat

Programa



 • Ave Maris Stella, anònim s. XVI

 • Adoremus te, Orlando di Lasso 

 • Ave Maria Gabriel Fauré 

 • Nigra sum, Pau Casals 

 • Ave Maria, Miklós Kocsár 

 • Confitemini Domino, Levente Gyöngyösi 

 • Jubilate Deo, Josu Elberdin 

 • Cançó del pescador de llunes, Josep Vila i Casañas 

 • Un pobre pagès, Trad. catalana 

 • De la Suite Lorca:El grito-Malagueña, Einojuhani Rautavaara 

 • Piraguamonte, Jorge Alejandro Salazar

 • Aizu bandai san, Trad. japonesa

 • Aglepta, Arne Melnäs 

 • A train, Billy Strayhorn 





 El Cor infantil Sant Cugat va ser fundat l'any 1991 per Martí Marín, professor de música i pedagog, Elisenda Carrasco, directora de cors i pedagoga i Oriol Castanyer, pianista i director de cors. El cor actua regularment per Catalunya i Espanya.


 


Al 1995 el cor va començar a fer gires, per tal de conèixer altres realitats i cultures corals, visitant així diferents països com França, Hongria, Itàlia, Croàcia, Alemanya, Bèlgica, Finlàndia, Estònia, Gran Bretanya, Canadà, República Txeca, Turquia, Portugal etc. A través d'intercanvis corals, Festivals, concerts, el cor s'ha anat enriquint d'aquestes experiències humanes i musicals.


El cor ha participat en diferents òperes com El petit escuraxemeneies de B. Britten, Brundibár de H.Krása, Els músics de Bremen d'A. Basevi, al Gran Teatre del Liceu de Barcelona, L'Auditori de Barcelona, i el Teatre Auditori de Sant Cugat del Vallès.


El CISC ha enregistrat diversos cd's d'estils ben diversos com “Fantasia de Nadal” (1994), “Supermusics” (1996), “La volta al món amb les nostres cançons” (1999), “Musica religiosa” (2002),  “Pop Hits” (2004) and “Music from the XX-XXIth” (2009).


El cor ha rebut diversos premis i reconeixements com el Diploma de Plata al Concurs Internacional de Giessen (Alemanya 1997), el 4t i 2n premi al Festival Internacional de Cantonigròs (Catalunya, 1999, 2000), el 3r premi al 37è. Certamen Internacional de Tolosa (Pais Basc, 2005), Diploma de plata al  Cantemus International Choral Festival a Nyíregyháza (Hongria, 2006), la Medalla d'Or i el Millor Cor infantil al Cantemus International Choral Festival a Nyíregyháza (Hongria 2008 i  2010), I el Primer Premi al 24 Certamen Internacional Juvenil de Habaneras (Torrevieja 2018).


El Cor infantil ha treballat amb diversos mestres de relleu internacional, dels quals ha rebut molt bones crítiques (Christian Wagner, Erkki Pohjola, Kari Ala-Pöllänen, Dénes Szabó, Pablo González) i ha treballat amb orquestres com la Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC) i l’Orquestra Simfònica Sant Cugat.


Durant gairebé 30 anys el principal objectiu del cor ha estat educar cantaires a nivell humà, artístic i musical, donant-los les suficients eines per a desenvolupar-se ells mateixos en el seu futur.


Actualment el cor consta de 32 noies, d'edats compreses entre el 10 i 17 anys. És dirigit per Ana Boixeda,  Oriol Castanyer i Elisenda Carrasco.


                     


Lloc: 
Aula Magna Escola Municipal de Música
Plaça del Centre Cultural 1
Sant Cugat del Vallès

Horari: 
21h

Organitza: 
Joventuts Musicals Sant Cugat del Vallès

Preu: 
8 euros, Socis Ateneu St. Cugat 5 euros, Socis JJMM 2 euros

Iniciativa promoguda per:
© 2006 Sant Cugat Entitats