Entitats en xarxa - Sant Cugat Entitats - Inici

Sant Cugat Entitats

Entitat destacada

Coordinadora de entitats esportives de Sant Cugat
Les Entitats del Portal
Coordinadora Entitats Esportives

Agenda

(dd/mm/aaaa)

Notícies

Acte

25/01/2022 - 10/02/2022
Taller
Copies de seguretat del P.C.
Com protegir la informació

Proposem aquest nou taller destinat a recuperació de fitxers i aplicacions instal·lades a l?ordenador, amb motiu de problemes en el disc dur, com averies i altres.


És molt important evitar la perduda d?informació que hem emmagatzemat al llarg del temps, en molts casos de molta importància per l?usuari, situació que provocaria un mal de cap enorme per recuperar la informació i, en el seu cas, les aplicacions instal·lades.


Per això és important conservar la informació en dispositius externs, incloent discs externs, servidors de altres companyies (núvol), etc.


Amb aquest taller tindran les instruccions per mantenir actualitzada tota la informació sensible de l?ordinador i la possibilitat de recuperar-la en qualsevol moment.


El taller es realitzarà en dues sessions (20 i 27 gener 2022):  En la primera, seguirem els passos per configurar les còpies i tenir una primera còpia en disc extern del arxius (només Win.8 i Win.10), i també de tot el sistema. En la segona, farem un exercici pràctic de fer una còpia al nùvol.


Per inscripcions, clicar a "Formulari", a la part inferior esquerra.


Mínim 5 persones per realitzar el taller, i un màxim de 10 per l'aforament de la sala.
Lloc: 
DELTA gent activa
Casa de Cultura - Castellví, 8 ?Horari de visites: Dijous, de 12 a 14h. ?Horari d'activitats: Dimarts, de 16 a 18h, i Dijous, de 10 a 14h. i de 16 a 20h. E.Mail dga@deltagentactiva.com
Sant Cugat del Vallès

Horari: 
12:00 a 13:30

Organitza: 
Delta gent activa
Imparteix: 
Antonio González

Preu: 
Gratuït per amics de Delta gent activa
Límit d'inscripció 
01/02/2022
Enllaç:  [Formulari]

Iniciativa promoguda per:
© 2006 Sant Cugat Entitats